CDR.cz - Vybráno z IT

Ghost Recon: Wildlands v novém traileru, nabídne čtyři verze preorderu [E3 2016]

V rámci singleplayeru i coop modu se postavíme proti drogovým kartelům a budeme bojovat za svobodu Bolívie. Podívejte se také na nejnovější trailer ke hře i předobjednávkový obsah.

Cdre 3

Ghost Recon: Wildlands, oznámený na minulém ročníku herního veletrhu E3, se bude ubírat trochu jiným směrem, než jsme u značky zvyklí a až to zní hodně nesrovnatelně, tématem tak trochu půjde po příběhu hry Max Payne 3. Na paškál si totiž bere drogové kartely.

Nový Ghost Recon se odehrává v otevřeném světě, v němž se můžeme pohybovat jak skrze singleplayer tak v prostředí kooperačního modu pro čtyři hráče. Děj je zasazen do Bolívie, konkrétně do města Santa Blanca, kterému vládne nemilosrdný vůdce El Sueno. A právě ten bude hlavním záporákem.

Gre 1Gre 2

Gre 3Gre 4

Tvůrci hráčům slibují totální svobodu volby pro dokončení mise a fakt, že herní svět bude reagovat na jejich kroky, tak jsme zvědaví.

Ghost Recon: Wildlands bude k dispozici na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Datum vydání bychom se měli dočkat dnes večer na konferenci Ubisoftu. Podívejte se také na předobjednávkové balíčky výše.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ghost Recon: Wildlands v novém traileru, nabídne čtyři verze preorderu [E3 2016]

Žádné komentáře.