CDR.cz - Vybráno z IT

Ghost Recon: Wildlands se připomíná novým trailerem [GC 2016]

Už dlouho herní scéna žadonila o hru podobnou té, kterou na letošní E3 představil Ubisoft. Ghost Recon: Wildlands se zatím ve všech směrech prezentuje jako kvalitní záležitost.

Sledujte celý týden herní sekci CDR.cz/HRY, kde naleznete zprávy o veškerém dění z německého GamesComu. S námi vám nic neuteče. 

Gamescom Banner 1

Ghost Recon: Wildlands rozhodně patřil za jednu z nejzajímavějších her letošní americké výstavy Electronic Entertainment Expo (E3). Přišel s odklonem od sériového žánru a jak to tak vypadá, vydal se lepším směrem. Pokud patříte mezi fanoušky české poctivé akce Arma 3, určitě si v případě Wildlands přijdete na své. 

Ubisoft tentokrát neexperimentuje s futuristickým střílením, jako v případě posledního dílu Future Soldier. Nyní vsadil na realitu a autentičnost moderní války. O herních mechanismech a systémech toho, jak se vlastně Ghost Recon: Wildlands chová, hraje a jakým způsobem ho autoři pojali, jsme už napsali mnoho.

Pojďme se teď soustředit čistě na aktuální trailer, kterým Ubisoft na GamesComu rozšiřuje naše obzory. Nejenže prezentuje další nové lokace, poodhaluje střípky z dalšího hraní, ale upozorňuje taky na fakt, že postavu, která nás bude v bitvě reprezentovat, si lze přizpůsobit takřka obrazu svému. Na stejnokroj se ve Wildlands nehraje; ohákněte se tak, aby vás zkrátka nebylo vidět. 

Každý správný voják má svou zbraň za nejlepšího přítele. Ono to jinak ve válce ani nejde. A stejný pocit můžete mít v novém Ghost Recon i vy. Zbraně lze totiž přizpůsobit a vylepšit. Jak? Tak na to už vám odpoví výše přiložené video..

Ghost Recon: Wildlands vychází 6. března 2017 pro všechny tři hlavní platformy, tedy Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ghost Recon: Wildlands se připomíná novým trailerem [GC 2016]

Žádné komentáře.