CDR.cz - Vybráno z IT

GOG spouští podzimní slevy. Desítky let staré tituly za hubičku a hry zdarma

Gog
Ježíšek přicestoval dřív. Počínaje včerejškem spustil GOG podzimní slevy, které se budou každý den lehce obměňovat. Každého zákazníka navíc odmění postupně až třemi tituly.

Následujících 11 dní, tedy do neděle 15. listopadu, můžete očekávat výrazné slevy na distrubučním portálu GOG.com. Nabídka se mění den ode dne (se společným základem). Každý večer se tedy vyplatí ohlédnout, jaké výhodné balíčky jsou aktuálně v akci. A jako vždy, řídit se pravidlem - pokud je nějaký titul ve slevě až do konce akce, vyčkejte raději až do posledního dne, cena hry může spadnout ještě níže. 

Vaše útrata padne rovnou na dvě úrodné půdy. Za určité přesažené částky získáte až tři tituly – System Shock 2 (po útratě 5 dolarů), Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (po útratě 15 dolarů) a Banished (po útratě 30 dolarů). V období těchto slev nebývá pro mnohé problém do své knihovničky vrazit celé jmění (jak ostatně dokazují parodie kolující na internetu), takže se jedná o snadno dosažitelné milníky. 

Ve slevě je aktuálně okolo 500 her (tedy přibližně třetina z celkového katalogu). Ze všech nabídek můžeme s klidným svědomím upozornit na následující tituly. Tučně zvýrazněné doporučujeme dvojnásob:

Pokud byste v příštích dnech narazili na nějaký nezmíněný klenot, který by neměl uniknout ostatním čtenářům, podělte se o něj v diskusi. 

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku GOG spouští podzimní slevy. Desítky let staré tituly za hubičku a hry zdarma

Čtvrtek, 5 Listopad 2015 - 17:07 | corwin78 | Z mého wishlistu byla zatím slevněna jen trilogie...
Čtvrtek, 5 Listopad 2015 - 15:48 | Xspy | Jsem rád , že v devadesátých letech jsem si už...
Čtvrtek, 5 Listopad 2015 - 15:06 | Toomix | MDK + MDK2 za 4.78$, včera jsem si udělal radost...

Zobrazit diskusi