CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Gole1: Zajímavý levný minipočítač do kapsy s displejem, Windows 10 i Androidem

Krabička je to pěkná , což o to . Ale koncept externího HDD co vyžene výšku zařízení do extrému mne nezaujal .
Spíš jde o to že třeba teď píši z Acer Switch 10 (Baytrail Z3735F ; 2GB ; 32GB SD ) a koncept netbooku/ tabletu mi připadá použitelnější , na druhou stranu jako servisní PC bych si to už uměl představit .

Apropo ... můžete si zakoupit , Kde přesně aby to bylo z Evropy ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak wifi by musela byt "a", aby byla dvoupasmova ne? Nebo bych teda cekal, ze pokud je "n" na 5GHz, ze bude i "a".
Jinak takhle si nejak predstavuju surface phone. W10M + plnotucne W10. Ono to prijde:) Jako je to male, ale treba baytrail uz je za zenitem, koupil jsem Chuwi Hi8 Pro s cherry trail a kdyz se mi to podarilo odvirovat od androidu a cinskych slidilu, tak je to celkem svizne:) Ale je to male a vydrz mizerna, ikdyz zas jak na co, kdyby to melo SIM, tak ve standby by to den jiste dalo. Az budou rozkladaci obrazovky, tak tohle bude bomba .... normalni smartphone a rozlozis a mas plnotucny tabletPC:) Ale i tak me to zaujalo .... s tema 4/64GB to nevypada vubec zle!!! 7" tablet se do kapsy moc nevejde, je to spis nouzovka, ale tohle si dokazu predstavit nosit v kapse cely den .... kurnik, uz mam 3 tablety a nevim, co s tim, ale po tomhle clanku ......:o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

802.11a je témeř 20 let stará specifikace a "n" je jen necelých 10 let stará...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Uslo mi nieco alebo CPU Z8300 nepodporuje viac ako 2GB RAM podla oficialnej stranky Intelu? ;) Ponukaju 2 modely 2G/32 a 4G/64. Ten druhy ma nerealnych 4GB RAM.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.