CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google je zavalen žádostmi ohledně odstranění pirátských odkazů. Padl rekord

Pokud uzivatele nezmeni sve chovani a nezacnou soubory sifrovat a pojmenovavat tak, aby mely roboti stizenou praci, tak pocet zadosti o odstraneni z vyhledavani bude rust i nadale primoumerne s vykonem pocitacu.
Je snad zrejme, ze na obou stranach je jen robot a jeden zadost odesle a druhy ji zpracuje. Potom uz jen zavisi na rychlosti robotu a poctu zpracovanych zadosti za kazdy den.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

I když se změní názvy souborů, furt musí být nějaký způsob, jak uživatelé soubor najdou, robot může použít to samé. Lepší způsob jak omezit DMCA je zavést odpovědnost (a pokutu) za neoprávněné žádosti, kdy společnost nemá copyright na daný soubor.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To by bolo najlepsie, ale silne pochybujem ze by to preslo....
Jednoducho lobby papalasov kseftujucich s obsahom je prilis silne :o(

Ale zas berme to pozitivne - z moralneho hladiska si prave takymito SVINSTVAMI (odstranovanie stylom `ked sa rube les lietaju triesky` ci `autorske poplatky` za HW a media) zabezpecuju, ze ani moralka uz nie je na strane tych prasci.....
Lebo okradnut zlodeja ci zabit vraha uz nemoralne nie je ;o)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jsem uz videl treba tohle:

Piratsky odkaz

P1rat.ky 0dakz

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle robot taky dá. Jediná šance je jméno z náhodných znaků.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Robot da temer vsechno, i ten sifrovanej soubor ti rozkoduje, ale bude mu to trvat mnoho let. :-D O to prave jde, ze i takhle jednoduchyma vecma ty roboty znacne zpomalis.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak tak,
a hlavne cim viac robot musi `spekulovat`, tym viac falosnych detekcii mozes cakat...
Pekne to vidno pri trapnej cenzure, ked robot vyhviezdickuje uplne standardne slova, lebo mu nieco na nich pripada ako `skryta nadavka`!!!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"to prave jde, ze i takhle jednoduchyma vecma ty roboty znacne zpomalis"

Toto môžeš spraviť keď bude súbor určený konkrétnemu človeku, prípadne uzatvorenému fóru. Ale, ak chceš na tom zarobiť čo je dôvod prečo publikuješ warez, potrebuješ aby to stiahlo čo najviac ľudí.V opačnom prípade nie je dôvod súbor vôbec nahrávať.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jasny, pak se ale dotycni nemuzou divit, ze jim to google bude odstranovat z vyhledavani. Ono to mas stejne o zvolenem ekonomickem modelu, pokud se dokaze web s odkazy dostat do povedomi uzivatelu, nepotrebuje aby to hledali pres Google.
Docela by me zajimal vztah mezi weby odkazujicimi linky a shareweby, na kterych je to ulozeny a kterym kvuli hlouposti originalnich producentu obsahu, platime premiove ucty prave kvuli tem zminenym odkazum. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.