CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google a Levi Strauss chtějí dobýt trh s chytrým oblečením

To je uplna bomba ..... takze bud se bude muset nabijet i bunda nebo bude muset byt fyzicky propojena s telefonem:o) Nenabizi se otazka, co je lepsi, ale co je horsi .... specialni aplikace, cili bunda zakackovana ala android only .... ja proste kroutim nevericne hlavou ..... nejsou uz fakt lepsi ty "chytre" hodinky? Ano, po vsech strankach strasna picovina .... mizerna vydrz, svazane s jednim systemem, hloupe funkce atd .... ale i tak asi lepsi nabijet hodinky nez kazdou bundu (!!!! OMFG !!!!) ne? A taky ty hodinky fungujou na kazde bunde, dokonce i tricku s kratkym rukavem.
Me gugl posledni dobou prekvapuje kam vsude se sere ..... ani jedna vec poradne, ale zato dela na milionu veci zaraz ..... uz mi prijde, ze i ten vyhledavac zacina stat cim dal tim vic na hovno a i bing mi najde uz mnohdy vic veci ..... jako nevim, zda to delaji kvuli reklame, ale neverim, ze si to nekdo koupi .... dokazete si predstavit lofase, co si koupi nejakou specialni bundu s vsitym hovnem, bude si instalovat nejake aplikace, konfigurovat to, aby to jednou pouzil? Hadam prodeje v desitkach az stovkach kusu, vic ne .... a to bude jen na recenze a k ruznym sberatelum, haraburdakum:o)))

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

Neboj, nabijeni bude bezdratove. A popularni to bude, hlavne ta verze co promita na rukav rychlost pri lyzovani. Lyzari koupi vsechno.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

"takze bud se bude muset nabijet i bunda"

Nene, bunda bude solární, to ona bude naopak nabíjet telefon. :D

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

- Repráky here.. kazeťák here..
- a jak to pereš?

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

Typický trend dnešní doby - všechno bude chytré, jenom lidi jsou a budou čím dál hloupější.

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

No nevím...musím říct, že jsem moc ráda za- alespoň- normální dětství, kdy jsme lítali po venku a užívali si volnost a radost ze života bez mobilů a podobných záležitostí. Už mám těch chytrých záležitostí dost- kdyby yli radši chytří lidé okolo mě. Bundu pořizovat nebudu a radši si koupím třeba klasické hezké šaty z mého oblíbeného https://www.amodio.cz/ kde mám jistotu, že najdu hezké kousky, které nebudu muset každou noc dobíjet :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.