CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google má patent na bezbolestnou léčbu rakoviny a Parkinsona

A nechcete taky napsat o patentu na stroj casu? viz:
https://www.google.com/patents/US20060073976

Presneji: uz si vtlucte do hlavy, ze patent neznamena ze to nekdo umi. K obdrzeni patentu v USA neni potreba predvest funkcni vzorek.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

A budou to proplácet pojišťovny? ;)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Máte na mysli cestování časem nebo léčbu rakoviny?

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Samozřejmě že nebudou. Nejste pojištěný proto aby jste byl vyléčen, ale aby jste byl léčen. Ideálně nikdy neukončit léčbu. To je problém naší společnosti, kdyby zdravotnictví platilo jen pokud je obyvatelstvo zdravé tak by to mohlo fungovat, ale současným stylem nebude nikdy žádáno úplné vyléčení, proč myslíte že pojišťovny neproplácí protonovou léčbu ?

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Nj, Hnízdil o tom má už několik knih, popisuje jen samé vlastní případy…člověk přijde s banalitou, nebo mu ji vnutí sami (typicky cholesterol) a sypou do něj prášky dokud neskončí jako ležák.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Protoze pojistovny jsou nejmene 10 let, spis vic, za pokrokem v medicine.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Pojišťovny protonovou léčbu proplácí, ale jen v ceně konkurence. U nás si bohužel někdo zajistit monopolní postavení s extra podmínkama a po výměně vedení se to nové nestačilo divit, takže se pak nedohodli o úhradách...
Každopádně pojišťovná má zájem na tom aby jste se uzdravil. Ona z vás má peníze když jste zdravej a živej a musí za vás platit pokud nejste. Naopak ten kdo vás léčí má peníze za úkony a ten kdo vyrábí léky a zařízení jich chce taky prodat co nejvíc...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle mi připomnělo jistou akci Šmejdů, kteří prodávali lampičku produkující zázračné infra záření, které léčilo taky vše včetně rakoviny.
Pokud by se našel způsob jak vyhledat pouze nemocné buňky, tak by bylo jednodušší na nosič připojit rovnou léčivou látku a ne sestřelovat buňky pomocí hodinek.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Řekněme, že jde vyrobit nanoklec s toxinem, která se otevře pouze uvnitř nemocné buňky. Co se stane s toxinem, když klec do takové buňky nedorazí ? Dříve nebo později selže a toxin se uvolní.
Ale toto řešení od Googlu není o nic lepší. Zahřívat kovové nanočástice vnějším EM polem má smysl jen, pokud to řídí lékař. Na něčem takovém pracují Britové.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Petenty by měli být na funkční technické řešení, nikoli něčí fantasmagorie a teorie...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Problém je v tom že neve všech zemích je nutné pro přijetí patentu demonstrovat jejich funkci...
Takže si každy může patentovat jakoukoli blbost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.