CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google: Novým směrem bude modularita. Poskládejte si televizor sami

V realu se temer nikomu nebude chtit to preskladavat.
Zajimave by mohlo naopak byt, kdyby clovek koupil hloupou obrazovku a pak si dozadu za ni pridaval moduly tuneru, satelitu, kabelovky, HTPC, atd.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Me to prijde jako urcene pro studia, reklamy, vystavy apod. Treba galerie koupi 20 modulu, jednou udela vystavu kdy bude promitat 20 umeleckych videi, priste bude promitat velkoplosne jeden zivotopis umelce. Nebo televizni studia - soustavne je predelavaji.
Dohromady by to mohl byt celkem velky trh.

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Skládání obrazovek je na prd. Já chci aby televizory měly modulární elektroniku, abych si mohl vyměnit například DVB-T tunner za DVB-C nebo "starý" DVB-T za nový DVB-T2 a podobně.

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

Sebetenčí okraj bude vidět. Mezera mezi sousedními pixely je v řádu setin mm, tak tenké okraje to určitě mít nebude. Na veřejné prezentaci to asi nevadí, ale v obýváku bych se na zamřížovaný obraz dívat nechtěl.

Dál pak nastupují problémy praktické, jako že to bude ohmatané, brzo se něco rozbije když se to bude furt přenášet, kam ukládat momentálně nevyužité obrazovky... Když budu mít 4 kusy tak mám dlouhou dobu 3 kusy nevyužité a nevyužitelné. Tak si koupím 5 kusů a pak zas nebude důvod k nějakému rozebírání. Atd.

To prostě musel vymyslet nějaký designer, a navíc opilý, že nedomyslel ani to málo, co nevyžaduje ukončené technické vzdělání.

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

I kdyby to tak tenke okraje melo, par rozebrani a uz se "osoupou". Taky by me zajimalo kolik tech obrazovek si vlastne predstavuji - bude mit jeden modul 5", 10" nebo 20"?

Na druhou stranu celkem verim, ze trimetrovou obrazovku vcelku moc lidi nekoupi. Kdyby to slo po kouskach (s tim, ze se to timpadem nerozbije cele) tak to bude prodejnejsi ... ale ze by to lidi prestavovali casteji nez jednou mesicne, to mi pravdepodobne nepripada ...

+1
-33
-1
Je komentář přínosný?

Je otázka, jestli by okraje nevyřešila vhodná chytrá optika...

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.