CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Podpora Exchange ActiveSync u Google pro nové uživatele Windows Phone prodloužena, pro Windows 8 a RT už ne

Iste, možno ich začala pichať osina v zadku že by zákazníci prešli na Live alebo cloud providera postavenom na Exchange tak im dali aspoň čas vysporiadať sa s tým.

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Mám to chápat tak že po 31 červenci je současný uživatel na věky v poho (uživatelský účet), či bude zachována jen sync s aktivním zařízením a u jiného už to nepůjde navázat? Díky.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Nanovo registrovanym nepojde iba funkcia okamzitej synchronizacie. Tato funkcia znamena, ze server oznami klientovi, ze dosiel mail, cize klient ssa dozvie o novom maili prakticky okamzite. Bez tejto funkcie klient musi periodicky skusat, ci je na serveri novy mail, da sa nastavit 15, 30, 60 min atd. To je vsetko, dufam, ze som to pochopil spravne.

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Tak stačí přejít na Outlook.com, kde activesync pojede i nadále :) Chápu proč tohle google dělá, ale je to škoda, protože activesync je opravdu velký standard.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Jedine co tim gugl ziska, tak je mensi zatez serveru o lidi, kteri proste prejdou na outlook.com:o) A tim i snizeni zisku:o) Nikdo si nevezme svuj pocitac s W8 a nenainstaluje si na nej android nebo chrome os:o))))
Kdyz jsem se pred lety rozhodoval, kde si zalozim maily, tak vygral gugl .... ne, ze by byl lepsi, to ani nahodou, ale proto, ze hotmail vkladal do mailu podpis s reklamou ......
Pocitam, ze je mozne si u MS proste gugl ucet pripojit, cimz by odpadly vsechny problemy ....

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.