CDR.cz - Vybráno z IT

GTA V pro PC se blíží, v GTA Online bude sněžit

Gta 5 Online Festive Surprise 1
Specifikace pátého dílu GTA pro počítačovou verzi budou odhaleny příští týden. Online hráče čekají vánoční dárečky v podobě nových zbraní, vozidel, týmové koulovačky a vánočních oblečků.

Schyluje se k vydání městské akce Grand Theft Auto V pro počítače. Společnost Rockstar Games před pár dny potvrdila, že je téměř u konce vývoje PC verze. V tomto týdnu bychom se měli dozvědět přesné specifikace. Fanoušci se tak mohou náležitě připravit. Pátý díl GTA pro PC se má na trh dostat v příštím roce, konkrétně 27. ledna 2015. Na jeho vydání se údajně podílí rovněž část studia, která měla na starosti port hry Max Payne 3.

Gta V Snow

A jelikož se blíží Vánoce, tvůrci si pro hráče připravil další překvapení. V GTA Online si budete moci brzy užít bohatou sněhovou nadílku a spoustu nových sezonních vylepšení. Ve virtuálním městě Los Santos totiž začne padat sníh. Na zasněžených ulicích se budete moci prohánět ve čtyřech nových vozidlech, včetně Hot Rod Christmas Ratloader a Slam Van, které si budete moci zakoupit přes Southern San Andreas Super Autos.

Gta V Snow Holiday 2014Gta 5 Christmas

Nabídka se dočasně rozšíří také o nový raketomet, miny nebo vánoční oblečení. Vybírat si bude možné z kolekce vánočních svetrů, humorných pokrývek hlavy nebo masek od Santy až po Perníčka. Pokud budete chtít, můžete také odpalovat rachejtle nebo se pustit do týmového souboje v koulování. V případě, že hráči vlastní byt, bude jim do něj 25. prosince přidán vánoční stromek (ten se objeví i na náměstí Legion Square).

Aby dárečků nebylo málo, z nebe budou hráčům padat krabice s věcmi, na něž mohli narazit v některém z víkendových eventů dříve v roce 2014. Nové zbraně a automobily zůstanou v obchodu napořád, bohužel oblečky budou k dispozici pouze do 5. ledna, stejně tak vánoční krabice. Rockstar Games vypustil 18.12. nejnovější patch, který vánoční obsah přidává (určitý obsah může být zprovozněn později) a nově je také možnost vlastnit celkem tři nemovitosti. Dle zveřejněných fotografií se mají fanoušci na co těšit. Pro další novinky sledujte web Rockstar Games.

Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku GTA V pro PC se blíží, v GTA Online bude sněžit

Žádné komentáře.