CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Hackeři z LulzSec jdou za mříže, lídr je zradil (2)

Proc tento clanek nevysel na Diitu v sekcich Pravo a Bezpecnost?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Zapomnělo se na "napoutání". Děkujeme za upozornění, již opraveno.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

ja somr ad ze ich pochytali, jedna vec je mat hackerske idealy a bojovat za slobodny svet, ale ked raz zacnu kradnut osobne udaje a este aj kreditky tak vsetky prsty na 2x polamat a do basy pekne na dvojku izbu s 200 kilovym cernochom nech ich nauci...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel realita je taková, jak říkate. Na venek se někteří mohou prezentovat jako rytíři internetu, ale ve skutečnosti jsou často zapleteni do obchodů s kreditními kartami a dalšími položkami na černém trhu.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Jo, kromě myšlení fanatiků není na tomhle světě nic černobílé.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Holt FBI a celá Amerika je prevít. Ten kluk se měl ale připravit předem a vyslat do světa informaci o kompromitaci. Snad to udělají jeho nástupci.
Že podlehl se ani nedivím, zásadní vinu bude mít navždy zločinný stát.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jo jasně, vykrádání bankovních účtů je super věc, která povznáší lidstvo. :-7
FBI v dělá jen svou práci, stejně jako naše policie. Občas hůř, občas líp. Výhrady lze mít k některým pokusům o vnucování USA práva a pravdy celému světu. Ale tohle byl normální zamindrákovaný prevít, který si svůj osud zpečetil sám. OK, určité sympatie může vzbuzovat, ale pořád je to normální zloděj.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Jenze Banky jsou zlodeji a zvlaste v USA, kde FED ovladaji Rockefellerovi, jsou to hnusni lichvari, ale hackovat nema cenu, cenu ma strilet, jak nam ukazal jeden US general, ktery po nezdarenem atentatu na nej vyvrazdil celou jejich rodinu, ale po jeho smrti zase prisli a zvitezili, pak prisel Kennedy a toho odpraskli, prohral boj o US $ a prevzeti FEDu

Co jsou bankeri zac poznas, az zacne krize a zacnou zase krast.

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

A mimochodem, co takovy Karel IV, to byl prece dle hlasovani nejvetsi cech, ten lichvare v cele jeho risi vyvrazdil. Oni totiz mimo lichvu, ze ktere klidne mohl mit podil, ktery mimochodem z moralnich duvodu nechtel, taky falsovaly meny ... vedel ze zlodeji, co pujcuji na urok a jeste k tomu bezne 47% - 170% jsou zlo pro celou risi.

Dnes gaunery vsude vychvaluji, jaci jsou uzasni a jak penize nesmrdi, jak si udajne poctivou praci prisli k majetkum, jen je jaksi ukradli, no Karel IV se ridil desaterem a Bibli, mi se dnes ridime hamiznosti a nepravosti vynucovanych silou represivnich a urednich slozek. Bez tehle mocipanu uz by totiz majitele Fedu a Britske libry davno vyseli s cedulkou.

No jeste za 1. republiky byla lichva vse nad 3% za rok a veskere lichvarske smlouvy byly neplatne, krom toho, ze byly trestne a byly opravdu tvrde trestany.

Jinak zpet k FBI, oni to zase nejsou lumeni, proste neco najdou, vetsinou blbost, ale na zbytek jsou kratci, proto nastupuje ona vyderaci a vymenovaci taktika, kdyz ulovi praskacce a ten jim vse dosvedci pred soudem.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nemuzes srovnavat lichvu za dob zlateho standardu a v dnesni virtualni ekonomice s penezi krytymi duverou ve vladu/narodni banku. Myslim, ze dneska by se dalo klidne povolit i 6%.

(Kolik ze jsou dneska bezne uroky? 10-20%? Sedet.)

Hlavni hrozbou nicmene nejsou bankeri, ale zkorumpovani politici.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

..nebo bankéři a současně zkorumpovaní politici ;)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Dnesni spickovy politici nemuzou jako vedlejsak k politice jeste pracovat v bankovnictvi, protoze by nestihali brat vsechny ty uplatky ...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.