CDR.cz - Vybráno z IT

Halo 5: Guardians ukazuje multiplayerové režimy a nové screenshoty [GC 2015]

Hal 1
Halo 5 je jedna z her, která na letošním GamesComu dostává velký prostor a bez pochyby jeden z největších tahounů Microsoftu pro letošní rok.

Gc 2015 Banner

Halo 5: Guardians pro Microsoft znamená hodně. Protože vidí ve značce budoucnost, snaží se hráče neustále překvapovat a možná i šokovat. Proto oznámil nadupanou limitovanou edici, kde si mimo hry samotné odnesete také speciálně nadesignovaný Xbox, dvojici ovladačů a headset. Jak tyhle kusy hardwaru vypadají se můžete podívat zde.

Mimo to ale tvůrci ze studia 343 Industries přispěchali s ukázkou multiplayeru. Ten může vypadat trochu chaoticky, je ale v podstatě takový, s jakým už jsou fanoušci série léta seznámeni. Halo 5: Guardians nabídne několik hratelných režimů, mezi nimi třeba Capture the Flag, Warzone a Arena. Detailně je v rychlosti představuje výše uvedený trailer.

Hal 2Hal 3

Hal 4Haln

Vedle toho se nám pod ruku dostaly zbrusu nové screenshoty ze hry, které ale neukazují nic, co bychom už neviděli nebo neznali. Halo 5 vychází 27. října letošního roku pro Xbox One.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Halo 5: Guardians ukazuje multiplayerové režimy a nové screenshoty [GC 2015]

Žádné komentáře.