CDR.cz - Vybráno z IT

Halo Wars 2 oznámeno, otevřená beta začíná již nyní [E3 2016]

Halo Wars 2 01
Po nekonečně dlouhé době se konečně vrací RTS Halo Wars se svým pokračováním a vyzkoušet jej můžete již nyní.

Cdre 3

Ať už si na PC stěžujeme na nedostatek RTS jakokoliv, konzolisté jsou na tom ještě daleko hůře. A možná právě proto potěší ohlášené Halo Wars 2, které se po mnoha letech vrátí na Xbox One a Windows 10. Stejně jako Gears of War 4 bude součástí Xbox play anywhere kampaně, hru si koupíte jednou a hrát ji budete moct na obou přístrojích.

O hru vývoj titulu se postará 343 Industries, kteří pracovali na téměř všech předchozích Halo hrách. Titul vyjde 21. února 2017, už nyní si ale můžete zahrát otevřenou betu (13.6. - 20.6.) a shlédnout CGI trailer.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Halo Wars 2 oznámeno, otevřená beta začíná již nyní [E3 2016]

Žádné komentáře.