CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Podsvícený herní headset Hama uRage xPlode Evo: Za pár korun v kvalitním těle

tak pre aktivneho hraca je kvalitny mikrofon rovnako dolezity ako sluchatka takze ak je zvuk z mikrofonu velmi tichy tak ich netreba nikomu doporucovat...

+1
-63
-1
Je komentář přínosný?

Presne to same me hned taky napadlo, jak muze nekdo doporucit HEADSET! (sluchatka + mikrofon) kdyz dulezita polovina toho produktu funguje podprumerne. A to si tady ctu v diskuzich o anandtechu jak jsou pry zaludni a pisou jenom pozitivni recenze aby neztratili 'sponzory' a nepostvali proti sobe dulezite firmy, coz je samozrejmne nesmysl.

+1
+63
-1
Je komentář přínosný?

Mluvíte o levných sluchadlech (za cca 900Kč ???) a "hráčích, kteří mají hluboko do kapsy, ale zároveň chtějí kvalitně vypadající produkt" .....
Takže první záporná za pouhé USB a nucení tak použít integrovaný zvukový chip (zbytečnost !) , druhá záporná za podprůměrný mikrofon , který se ani vám nepodařilo zesílit , třetí záporná za podsvícení které na rozdíl od mikrofonu nejde vypnout.

Vážně neznám skutečného hráče co chce jen kvalitně vyhlížející produkt , zato znám spoustu těch co upřednostní normálně vyhlížející , ale s kvalitní reprodukcí (i bez sound chipu na míru ), kterou bych v cenové hladině 900-1200 Kč už očekával .

+1
-87
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.