CDR.cz - Vybráno z IT

Herní Videotýdeník #2 - Herecké obsazení v TES Online by zahanbilo i Hollywood

Herní průmysl se na rozdíl od počasí začíná rozehřívat a s každým týdnem plují na povrch nové značky a přibývá titulů, které se chvějí ve studiích brzkých vydání, vytahují těžké marketingové kalibry a připravují se na mediální masáž.

The Elder Scrolls Online představuje hvězdné obsazení dabérů

Bethesda oznámila obsazení herců, jejichž hlasy budou hráčům zpříjemňovat dlouhé hodiny hraní vysoce očekávaného The Elder Scrolls Online. Zvučná jména jen potvrzují, jaké naděje Bethesda do svého MMORPG vkládá. V hlavních rolích budou účinkovat John CleeseBill NighyKate BeckinsaleAlfred MolinaLynda CarterMichael GambonMalcolm McDowellPeter Stormare a ve vedlejších rolích uslyšíme hlasy Jima Warda (Resident Evil 4), Jennifer Hale (Mass Effect) a Kevina Michaela Richardsona (Ratcher & Clank). K oznámení hereckého obsazení Bethesda uveřejnila také delší dokument s rozhovory s herci.

 
  • Vývojáři The Elder Scrolls Online byli také té laskavosti a natočili osmiminutové záběry ze hry s doprovodným komentářem, který nám přiblíží svět Tamrielu a herní mechaniky, které na hráče čekají.
  • První díl Fable slaví letos desáté narozeniny, a tak mu vývojáři dopřáli HD remasterovanou edici. Tento obnovený skvost se začátkem února dočká vydání, a tak jej ještě na poslední chvíli vývojáři připomínají launch trailerem, který předvede vizuální změny, na kterých Lionhead Studios pracovali poslední rok a půl.

Druhá epizoda k Arma 3: The East Wind k mání na Steamu od pondělí

Našinci z Bohemia Interactive po dlouhém čekání konečně vydali druhou epizodu k veleúspěšné Armě 3 a její kampani The East Wind. Zatímco první epizoda hráčům představila základní pěší souboje a příběh, druhá epizoda by měla znatelně prohloubit válečný sandbox a přinutit je osvojit si partyzánské taktiky tváří v tvář lépe ozbrojenému nepříteli. Vydání tohoto "pokračování" je doprovázeno novým trailerem. 

  • Paradox Interactive nezahálejí a vytváří nové RPG s názvem Runemaster, k jehož oznámení došlo skrze tento trailer. Těšit se můžeme na otevřený svět inspirovaný norskou mytologií, kde rozhodnutí hrají roli.
  • Deep Down se po delší době opět ozývá s novým trailerem, který o hře však téměř nic nového neprozradí, a titul tak stále zůstává z většiny zahalen rouškou tajemství. 

Přízemní Middle-Earth: Shadow of Mordor na sebe vrhá stín viny za kopírování mechanik Assassin’s Creed

Po vydání herní ukázky z připravovaného Middle-Earth: Shadow of Mordor se ozvalo silné haló ze strany Charlese Randalla (současně pracujícího v Capybara Games na hře Below), který se před lety podílel v Ubisoft Montreal na vývoji druhého dílu Assassin’s Creed (kde měl konkrétně na starosti právě vraždy ze vzduchu a samotný soubojový systém). Skrze Twitter spustil debakl a vlnu obvinění, že nové Middle-Earth: Shadow of Mordor „jistě“ kopíruje animace a kód AC2. Ubisoft se k této aféře odmítl jakkoliv vyjádřit. Michael de Plater, vedoucí designu na Shadow of Mordor, uvedl serveru Eurogamer, že assassínský nádech rozhodně nebylo to, čeho by chtěli vědomě docílit. Hra samotná však vypadá skvěle, což po všech kritických komentářích přiznal na Twitteru i sám Charles Randall. 

  • Magicka: Wizard Wars se dočkala Duel módu, ve kterém se hráči budou moci plně utkat tváří v tvář v PvP akci bez obtěžujících či neohrabaných kamarádů. Vývojáři tuto funkci implementovali na základě žádostí fanoušků během fáze Early Accessu. 
  • Herní podoba The Amazing Spider-Man 2 na sebe po odvysílání květnového filmu nenechá dlouho čekat. Nejnovější trailer odhaluje, že jedním z hlavních antagonistů bude Kraven the Hunter. 

Mimozemšťani v Call of Duty: Ghosts již dnes

Epizodický přídavek Extinction zítra přichází do Call of Duty Ghosts s prvním dílem s názvem Nightfall. Hráči se mohou těšit na vraždění mimozemšťanů, kteří utekli z vědeckého zařízení po neúspěšném projektu Nightfall. První epizoda ze čtyř vychází již zítra pro konzole Xbox 360 a Xbox One, ostatní platformy se tohoto DLC dočkají až časem. 

  • Plants vs Zombies v novém traileru nabádají fanoušky k předobjednání hry s příslibem dřívějšího vydání na Xbox One. 
 

Diskuse ke článku Herní Videotýdeník #2 - Herecké obsazení v TES Online by zahanbilo i Hollywood

Žádné komentáře.