CDR.cz - Vybráno z IT

Herní videotýdeník #4 – Tříáčková nálož herních pecek na obzoru

Týden se s týdnem sešel a herní svět se opět rozrostl o mnoho nových trailerů na tituly čerstvě vydané, očekáváné i nově oznámené. Zejména se na nás zpoza prvního čtvrtletí řítí tříáčkové tituly, které rozhodně nenechají média od upoutávek suchá.

Thief se předvádí v nesestříhaném gameplayi z první mise

Od vydání nového přírůstku do série Thief nás dělí něco málo přes týden, a tak vývojáři neusínají na vavřínech a do onoho data se hráče snaží stále přesvědčit o kvalitách nového dílu. V nově vydaném videu Thief předvádí své zlodějské dovednosti v plném, nesestříhaném videu z první mise, není tedy divu, že si tato ochutnávka ukradne téměř dvacet minut vašeho času. Pakliže byste před blížícím se vydáním hry chtěli dozvědět více o této hře, doporučujeme přečíst naše nedávné preview

  • V novém traileru na Thiefa se představí další z postav, Thief-Taker General.
  • Kingdom Come: Deliverance rozšířili své vývojářské deníčky o dvě nová videa, v jednom se konečně dozvíme o bojovém systému a v druhém o virtuálním světě.
  • DLC k veleúspěšnému The Last of Us s názvem Left Behind v pátek konečně vyšlo. Vydání doprovázel trailer.  

Dying Light

Přibližně měsíc po Thiefovi nás čeká opět další 1st person akce, kde tentokrát budeme překonávat parkourovými dovednostmi městské budovy s postapokalyptickými nepřáteli v patách. Polští vývojáři z Techlandu zjevně rádi zaplňují své portfolio zombie tématikou, o čemž svědčí jejich dva nedávné tituly ze série Dead Island. Snad není herní trh již přesycen survival akcemi a své místo na trhu si mezi hráči čestně obhájí. 

  • Nové video k Bound By Flame názorně představuje nesčetné množství prvků, které mohou hráči očekávat.
  • Nedočkaví fanoušci South Parku se mohou podívat na prvních 13 minut ze hry South Park: The Stick of Truth.
  • Vývojáři z Rebellion Oxford se rozpovídali o rentgenové kameře ve svém novém Sniper Elite 3.

V bitvách Titanfall nezůstane kámen na kameni

Beta testování těžce očekávaných bitev mechanoidů s názvem Titanfall je v současné době v plném proudu, a kdo neměl to štěstí být vybrán, si může alespoň vychutnat zbrusu nový gameplay z multiplayerového módu Last Titan Standing. Za doprovodu anglického komentáře vývojářů se dozvíte mnoho nového, co vás přiměje usednout na konci března za svá PC či Xbox 360 a Xbox One.

World of Speed nabídne závodní MMO

Vývojáři ze Slighty Mad Studios, kteří mají závodní žánr proježděný skrze své dva tituly ze série Need For Speed a očekávané Project CARS, žhaví motory nového titulu s názvem World of Speed. Jak je u podobně zažitých názvů zvykem, jedná se samozřejmě o MMO. Můžeme se zejména těšit na otevřený svět plný živých závodníků a free-to-play obchodní model. Oznámení hry bylo doprovázeno trailerem. 

  • K výročí série FarCry nabídne Ubisoft balíček se všemi díly série s názvem Far Cry: The Wild Expedition. Jak už vypovídá samotný trailer, původní díl se dočká výrazných grafických a herních úprav.
  • Internet opět zavelel a Goat Simulátor, který byl zprvu považován za čistý výstřelek satiry, se díky ohlasům internetové komunity skutečně dočká svého místa na našich harddiscích. 

Diskuse ke článku Herní videotýdeník #4 – Tříáčková nálož herních pecek na obzoru

Žádné komentáře.