CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Skvělé hodnocení aplikace nemusí nic znamenat: Často vzniká podvodem!

kde je poptavka, je i nabidka.

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak.
Ostatne se to tyka například i hlasovani do ruznych soutezi typu "Superstar" a podobne. Sam jsem kdysi daavno dostal nabidku, ze muzu mit "brigádu"- dostal bych mobil s nakoupenym kreditem a bylo potřeba ho cely vyčerpat hlasovanim 1 cloveku.
Ostatne cinani jsou zvykli delat "za misku ryze", takze cinske farmy na cokoliv jsou docela zname i z ruznych her, kde se ziskava něco, co pak jde prodat. Videl jsem profi vybavene "herny", kde 1 cinan obsluhoval snad 10 PC, na všech mel pusteny WoW a farmil nejake suroviny...
Btw to, ze "like" na facebooku se nakupuji jak na bezicim pasu se vi uz hodne dlouho, svého casu jsem videl nejaky cenik a nebylo to nejak extra drahe...

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Mna zaujima popis aplikacie. Nejake like ma nezaujimaju, nakoniec ako cely facebook.

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Ano ale popis aplikace ktera nema "dostatek" like se nikdy nedozvis pac ti ji apple ve vyhledavani vubec nezbrazi....

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Možná je to operátorka prvního Čínského mobilního superpočítače.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Typicky cinsky "socialismus". Delnik sedi pred nejmodernejsim hardwarem v perove bunde a kulichu protoze stroj topeni nepotrebuje a delniku je vsude hromada.

+1
+25
-1
Je komentář přínosný?

Kdepak socialismus . V číně je to dávno centrálně řízený kapitalismus a jak si v takovém sociálním bezpráví libují západní výrobci a dvě čtvrtiny světa s nimi . Ostatně ani u nás už dávno nemáme zrovna adekvátní sociální zajištění - výdělky v dělnických pozicích v číně se už na naše pásové odborníky silně dotahují .

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

V Cine jsou dnes stejne podminky, jako ve Velke Britanii v 19 stoleti - nizke platy, prace 12-16 hodin denne, 6-7 dni v tydnu.

Coz byla soucasne take doba, kdy Velka Britanie vladla svetu. Jakmile ziskaji delnici socialni vyhody, je konec s prosperitou. Neni nahoda ze ty staty s nejvyssimi platy nemaji prakticky zadny prumysl kde by se vyuzily delnicke pozice. Navic delnicka prace je snadno nahraditelna stroji.

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

Mas neaktualni info. Platy a podminky se v Cine zlepsuji, takze mnozi tam uz opravdu nejsou na tom hure nez lidi tady. Navic v Cine se uz ted pouziva pri vyrobe nejvic robotu na svete a do par let se ma pocet robotu nekolikaznasobit.
Levna vyroba se uz davno z Ciny stehuje jinam.

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Mnozi...ano, mnozi. Kolik ze je to procent z te miliardy, ci kolik jich je?
Cina ma aktualne 2 tvare: Klasickou kapitalistickou v podstate současného typu - to jest obchodni / vyrobni centra, velke metropole a podobne. Coz je porad ještě docela male procento všech obyvatel.
Druha tvar je takova nejaka...něco jako jsme tu měli za stredoveku riznute Leninem a nepatrne doplnene soucasnyma technologiema (takze občas mají i pluh ze zeleza a podobne).
Ti z te druhé skupiny obvykle moc ani netusi, ze by se dalo dostat do te první. Pokud se to dozvědí, tak se o to místy i snazi, coz vytvari docela problémy, protože v soucasne cine není mozne, aby se to všechno překlopilo do te první skupiny.

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.