CDR.cz - Vybráno z IT

Homefront 2: The Revolution oznamuje betu a představuje dvojici videí [GC 2015]

Homefront Bg
Homefront 2 je titul, který to měl ve své historii už několikrát pořádně nahnuté. A to zejména kvůli problémům u Cryteku, který samotný bojoval se svou existenci. Jak vidno, na hře se ale dál pracuje a dokonce se chystá k betě.

Gc 2015 Banner

Už první díl značky Homefront neměl špatný nápad, ale technické zpracování mu připravilo pohřeb zaživa. Tématicky zpracovával rozmach Severní Koreje, která se zmocnila nadvlády a zahájila invazi do Ameriky, což se jí výtečně dařilo. 

Ponurou atmosféru i pokračování amerického útlaku nabídne také Homefront 2: The Revolution, což sálá jak z dostupných videí, tak obrázků a možná i z názvu volajícím po svobodě. Pro ten tvůrci dnes na GamesComu oznámili beta test. Dočká se však pouze multiplayerové složky a prozatím bude dostupný jen majitelům konzole Xbox One, a to už letošní zimu.

Finální vydání hry bylo přesunuto na rok 2016, dostupná bude pro Windows PC, Mac, Linux, PlayStation 4 a Xbox One. Nezapomeňte se podívat také na dvojici zbrusu nových videí uvedených zde v článku.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Homefront 2: The Revolution oznamuje betu a představuje dvojici videí [GC 2015]

Žádné komentáře.