CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Působivé! Od písniček k umělé inteligenci: Hound by mohl překonat Siri i Cortanu

Vždycky, když jsem Hound použil na zjištění písničky, tak to z 10 případů dokázal jen jednou a ano těch 9 jsem zkoušel i opakovaně. Asi poslouchám divnou hudbu :)

+1
+163
-1
Je komentář přínosný?

Mam pocit, ze jsem ten hound taky pouzival a skoncil u shazamu ..... na lagroidu byla pouzitelna i ta vec primo od guglu, ale pak ji zrusili v lokacich mimo US.
Ale ten shazam mi prijde hodne OK, zatim snad nasel vsechno, co jsem mu predhodil:)

Jinak k te aplikaci .... to video s tema ukazkama je samozrejme internal demo houndu, takze naprosto nerelevantni, navic znacne zrychlene .... jsou ale uz i ukazky REALNEHO fungovani, kde je realita o poznani jina:)
Osobne to na me pusobi dojmem, ze hound je v nejakych srackach a timto davaji svetu vedet "jsme na prodej, chcete nas?":o) Na skutecne fungovani hlasoveho asistenta je zapotrebi sakra velky vykon, kde se asi hound nemuze ani zdaleka merit se silou applu, MS nebo i pripadne guglu.
Vzali nejaky voice recognition engine na rozpoznani anglictiny a naucili to par veci tahat z wikipedie a par algoritmu na vypocet nejakych casu atd .... udelali pekne demo ..... pozvou jenom par lidi na ozkouseni, protoze nemaji vykon na vetsi akce ..... naslibujou, co to bude umet ...... no a pak se nechaji koupit (ale kym, to je vskutku otazka:o) .... osobne si ani v nejdivocejsich predstavach nedokazu predstavit model, jak by se takovahle sluzna mohla sama uzivit ........ par uzivatelu asi maji a par kacek asi dostavaji ze zprostredkovani prodeju te hudby, ale zas nepotrebujou velky vykon. Tady muzou mit maximalne nejake provize z bookovani hotelu nebo letenek, pokud si na to clovek fakt klikne a zabookuje pres ne (coz bych i dost pochyboval), ale zas maji o pet radu vyssi naklady na provoz toho systemu ..... navic dve majoritni platformy uz maji sve asistenty integrovane a ten gugli pry taky nejak funguje, tak fakt nechapu kde a komu by mohli byt prospesni ...... rikam, jedine, co me napada je prodej .....

+1
-150
-1
Je komentář přínosný?

Ja už 8 let čekám na aplikaci, která by mi vytvořila hlasem poznámku v kalendáři, např. pátek ve 3 schuzka

+1
-157
-1
Je komentář přínosný?

Čau,
Hlasový asistent je perfektní věc,Uvidíme co to bude dělat na pomalém připojení k internetu.Já používám ,,OK Google´´.Který zvládá i Češtinu.Podle tohoto návodu to nastaví snad každý:

https://youtu.be/ALSmFGt4NSY

Výhoda: nemusím instalovat žádnou další aplikaci :-)

+1
-164
-1
Je komentář přínosný?

Aktuálně mám iphona, existuje nějaká použitelná alternativa?

+1
-166
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.