CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k HP Elite X3 aneb když jeden smartphone chce kralovat veškeré práci

Má to dvě vady na kráse.
1 - windows phone
2 - už vidim situaci, kdy někdo sedí v openspace kanceláři, potřebuje telefonovat a zároveň pracovat na počítači.

Tím tahle story končí, protože se zjistí, že to nikdo nechce používat.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

1) Má to Windows 10 Mobile, nie Windows Phone. A mám pocit, že ste ten systém neskúšali alebo ste v dobách WP7-8 vyžadovali od telefónu prežitkové funkcionality v prelomu tisícročí ktoré Android má

2) To akože neexistujú slúchadlá? Dokonca bezdrôtové?

Toto HP naopak má šancu uspieť ak službu WorkSpaces dotiahnu do použiteľného stavu, teda že nebude príliš zaťažovať administrátora ani financie firmy.

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Kdybys byl ochoten si o Continuu nejdřív něco zjistit, věděl bys, že se při práci na té emulaci PC dá normálně telefonovat. V případě docku asi hlasitě, s bondovkou, nebo s bluetooth sluchátkem, protože to nemůžeš vzít do ruky bez odpojení, ale jde to.

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

Nebo to prostě chytíš do ruky i s dockem, nebo přiložíš k uchu ten "notebook". No co - uživatel chtějící pracovat v continuu je stejně masochista, tomu se takové řešení bude ještě líbit. :-)

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Autor by si měl po sobě text přečíst a ujasnit si, co je Dock a co Extender. IMHO to v textu volně zaměňuje a není jasné, co je co:
Z věty: "Mimo HP Desk Dock, který nabídne display port, 2x USB 3.0 typ A a 1x USB-C, 1x Ethernet port a také port pro případné dobíjení telefonu...." bych vyvodil, že se jedná o věc dříve zvanou "kolébka" (cradle). To ovšem nabourává hned následující věta: "Zjednodušeně řečeně se s Desk Dock promění Elite X3 v 12,5" notebook s rozlišením 1920 x 1080 pixelů, ovšem bez dalších (rozšiřujících) vnitřností."
Fajn, asi omyl, ve druhé větě se píše o Extenderu, který z telefonu dělá ten 12,5" notebook... No jo, ale tam se taky píše: "bez dalších (rozšiřujících) vnitřností." Ale o kus dál je, že: "Mobile Extender navíc nabídne i stereo reproduktory, plnohodnotnou klávesnici s touchpadem, 3x USB-C port, 1x microHDMI a taktéž 3,5mm jack pro sluchátka."

Jasně, mrknu na jiné weby a uvidím,ale má potom takový článek vůbec smysl?

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den,
jediné co bylo špatně, již opraveno a děkuji za upozornění, byla věta ("Zjednodušeně řečeně se s Desk Dock promění Elite X3 v 12,5".....) zde měl být napsán již Extender a ještě jednou se omlouvám. Mobile Extender bez vnitřností je myšleno, že neobsahuje procesor, ram, hdd atp. který je v samotném telefonu.

Desk Dock - kolébka která je nutností pro připojení s monitorem, klávesnicí, myší....
Mobile Extender - v podstatě notebook bez vnitřostí (telefon nutností), pro připojení k mobile extenderu stačí pouze USB-C kabel nebo lze použít bezdrátové propojení.

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Ono to takhle v txt formě asi nevyzní, ale chtěl jsem to napsat víc žertovně. Asi to chtělo smajlík :) // nicvezlym

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Vezmeme desktopove Windows 10, oklestime o moznost pouste desktopove w32 aplikace a dame do telefonu jako Windows 10 Mobile, pridame Continuum pro zobrazeni pouze metroidni aplikace na monitoru jakoze desktop, podporu desktopovych w32 aplikaci pridame virtualizacni 3rd sluzbou v cloudu... tohle nemohl vymyslet normalni clovek :-D

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.