CDR.cz - Vybráno z IT

Hrdinové DC univerza si to rozdávají v prvních záběrech z Injustice 2 [E3 2016]

Injustice
Mortal Kombat křížený se světem komiksů je vítaným titulem na poli žánru rubaček/mlátiček. Od druhého dílu nás sice ještě dělí poměrně dlouhá doba, ale už se můžeme alespoň podívat, co nás čeká.

Cdre 3

Mortal Kombat je takovým nekorunovaným králem mlátiček, není tedy pochyb o kvalitách prvního Injustice, na kterém se rukopis tvůrců z NetherRealm Studios projevuje téměř každým coulem. Po třech letech od jeho vydání se značka vrací, aby si hrdinové DC opět vrazili pár facek.

Jak je z herních záběrů patrné, koncept hry se od předchůdce daleko nevzdálí. Není k tomu ani důvod, neb je recept od NetherRealm ověřený a fanoušci by si snad ani nic jiného naservírovat nepřáli. Jedinou z mála novinek, které v rámci tohoto titulu lze očekávat, je tedy hrdinné obsazení, které prozrazuje dvojice nových videí. 

První trailer je kinematografický, a tak si z něj lze odnést jen pěknou podívanou s pár informace o nových hrdinech, konkrétně Supergirl, Black Manta, Atrocituse a Gorillu Grodda a další. Postavy by měly postupem přibývat a rozhodně se nejedná o poslední vyřčená jména. Kdo by chtěl vidět v akci, stačí zhlédnout druhé video: 

Injustice 2 by mělo rozpoutat peklo na Zemi příští rok na platformách PC, Playstation 4 a Xbox One. Konkrétnější datum zmíněno nebylo, a tak je vhodné vzít i tento časový rámec s menší rezervou. 

AKTUALIZOVÁNO: V dalších dnech bylo vydáno nové video, které ukazuje celistvou ukázku. Každý si tak může udělat o hře pořádný obrázek. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Diskuse ke článku Hrdinové DC univerza si to rozdávají v prvních záběrech z Injustice 2 [E3 2016]

Žádné komentáře.