CDR.cz - Vybráno z IT

Hry zdarma po celý rok! Ubisoft slaví 30. narozeniny pravidelným rozdáváním her

Princeofpersia
Společnost Ubisoft slaví letos své třicetiny, a tak se je rozhodla oslavit nijak jinak než se svými fanoušky. Na počest svých tří dekád začíná rozdávat hry ve velkém, pravidelně každý měsíc.

Ubisoft datuje svůj vznik od března roku 1986. Od této doby ušla opravdu obrovskou cestu a dnes se jedná o jednu z největších herních společností. Na jejich letošní konferenci E3 nezapomněla tento fakt připomenout, a tak ohlásila akci, se kterou budou moci narozeniny slavit i samotní hráči.

Ubisoft Club

Celý rok 2016 se v rámci společnosti Ubisoft ponese ve slavnostním duchu, počínaje červnem. K této příležitosti budou moci hráči získat celou řadu titulů z jejich produkce, ovšem postupně. Aktuálně lze získat Prince of Persia: Sands of Time. Stačí se pouze přihlásit do distribuční platformy Ubisoftu, Ubisoft Club.

Každý měsíc v tomto roce nabídne Ubisoft další hru. Zatím není známé, o které hry se bude jednat, ale dalo by se čekat, že mezi nimi nalezneme převážně starší tituly, jako Splinter Cell, Rayman. Nebylo by ani divu, kdyby během podzimu dostali hráči příležitost získat zdarma Watch Dogs, v rámci propagace druhého dílu, který vychází 15. listopadu. To vše by ovšem byly prozatím jen spekulace, o akcích vás budeme pravidelně informovat.

Retrospektivní video oslavující 25 let Ubisoftu, letos bohužel žádné nevyšlo

Tato akce má silnou podobnost s pravidelnými dárky od Electronic Arts, o kterých už jsme několikrát psali. V jejich případě se jedná také o lehčí propagaci distribuční platformy Origins. Kdo by ale chtěl hrát současné hry z produkce Ubisoftu, se beztak bohužel této platformě nevyhne, ani pokud si dané tituly zakoupí na Steamu. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Hry zdarma po celý rok! Ubisoft slaví 30. narozeniny pravidelným rozdáváním her

Úterý, 21 Červen 2016 - 07:37 | stevocz | mne tu hru nechce pridat. klikol som pred par...
Pondělí, 20 Červen 2016 - 14:38 | DRK | Škoda že už nemám kdy to hrát...
Pondělí, 20 Červen 2016 - 13:48 | Jan Smetana | Opet bez linku? :-( https://club.ubi.com/#!/en-GB...

Zobrazit diskusi