CDR.cz - Vybráno z IT

Humble Bundle opět nabízí pořádnou nálož herních pecek od 2K za pár korun

Humble 2 K Bundle 2
Čas od času se na stránkách Humble Bundle objeví balíček titulů, které svojí cenou lákají každého druhého příznivce her. Tentokrát se společnost spojila s vydavatelstvím 2K Games a nabídka kolekci, která se jen tak nevidí.

O nabitých balíčcích her od společnosti Humble Bundle občas informujeme. Většinou v nich naleznete postarší tituly, na které se začíná prášit a které už nemá smysl kupovat samostatně za plnou cenu. Mnoho hráčů má dokonce své knihovničky na Steamu vybavené výhradně výhodnými kolekcemi z Humble Bundle.

Nová nadílka je vedena ve spolupráci s 2K Games, kteří rozhodně nešetřili silnými značkami. Nejedná se tak o obyčejnou směsku neprodejných her, ale kvalitnější tituly. Jako vždy jsou v balíčku tři možné milníky, které můžete zaplatit dle svého uvážení. Nejlevnější varianta je za pouhý dolar (€0.91) a odemkne trojici The Darkness II, Spec Ops: The Line a Duke Nukem Forever.

Humble 1

Za nás bychom rozhodně doporučili Spec Ops: The Line, který není pouhou bezduchou střílečkou, ale obsahuje scénář, který dává smysl a donutí hráče se zamyslet nad svými činy.

Druhý milník se odráží od průměrně darované částky. V době publikování článku se tak nacházela tato hranice na $9.04 (€8.22). Překročení této částky vám zpřístupní klíče k Sid Meier’s Civilization V, NBA 2K16, Mafia II Director’s Cut, Freedom Force, Freedom Force vs. The Third Reich, The Bureau: XCOM Declassified, Railroad Tycoon 3.

Humble 2

Poměrně velký skok tak odemkne dalších sedm titulů (a balíček k Battleborn), z nichž za pozornost stojí zejména Sid Meier’s Civilization V, pochopitelně Mafia II a v neposlední řadě Freedom Force jakožto jeden z lepších zástupců Marvelovských her (ke kompletnímu přehledu her se superhrdiny Marvelu doporučujeme přečíst naše téma).

Poslední milník se drží na $15 (€13.65) a odemkne zbrusunový Battleborn a Borderlands: The Pre-Sequel. Tato hranice trochu vyčarovává úsměv na tváři s pomyšlením, že Battleborn vyšel teprve minulý měsíc a už je nabízen v gigantické slevě pod záštitou mnoha starých titulů.

Humble 3

Tento milník vypadá na pohled dobře, ale v jádru se příliš nevyplatí. Ačkoliv by se mohla čtvrtinová cenovka Battlebornu zdát jako výhodná koupě, obzvlášť pod záštitou tolika dalších titulů, nejedná se ani zdaleka o kvalitní hru, která by stála za jakékoliv peníze. Doporučujeme přečíst naši nedávnou recenzi, která by měla každého dostatečně odradit. 

Co se přibaleného Borderlands: The Pre-Sequel, je nutné varovat, že se jedná o nejslabší titul série. Fanoušci značky by neměly váhat, ti ostatní ať raději sáhnou po starších dílech – graficky se příliš neliší, díky svému komiksovému ztvárnění. 

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Humble Bundle opět nabízí pořádnou nálož herních pecek od 2K za pár korun

Pátek, 29 Červenec 2016 - 18:30 | Ano Ano | ale ale pozrime sa. novy bundle? tak co v nom...
Pátek, 29 Červenec 2016 - 00:59 | BTJ | Dolar za DNF? Cirka o 100 centu predrazene:o)
Čtvrtek, 28 Červenec 2016 - 22:37 | Tarman | Oni mají akce na dva týdny. První týden odhalí...
Čtvrtek, 28 Červenec 2016 - 22:21 | doomcz | To je bordel, tenhle bundle jsem si kupoval před...

Zobrazit diskusi