CDR.cz - Vybráno z IT

Humble nabízí balík XCOMů, Civilizací a dalších zástupců Sid Meier's za hubičku

Civilization V Gods And Kings
Videoherní mecenáš Humble Bundle nabízí čas od času nějaký náramně výhodný balíček obsahující řadu her za velmi symbolickou cenu. Společně s Firaxis tentokrát připravili bohatou nadílku, která rozhodně stojí za pozornost.

Ne při každém Humble Bundle je posvícení. Přirozeně se střídají výborné balíčky s těmi průměrnými či podprůměrnými. A na ty dobré je vždy vhodné upozornit. Současná nadílka proběhla ve spolupráci s vývojářským studiem Firaxis, a tak pro znalce jejich portfolia snad není překvapením, o jaké kousky se jedná.

Firaxis

Tradičně je balíček rozdělen na tři milníky. Při zaplacení pouhého $1 dostanete nedávný XCOM: Enemy Unknown z roku 2012, který sklízel po celém světě velmi dobrá hodnocení. Naši recenzi si můžete přečíst na tomto odkaze. Za stejnou cenu jej doprovází ještě tituly Sid Meier's Pirates, Civilization III a dvojice Ace Patrol.

Firaxis Kopie 2

Při zaplacení průměrné částky, která se pohybuje okolo stále krásných $9 dostanete daleko bohatší nadílku čítající navíc Sid Meier's Civilization IV, Sid Meier's Civilization V, Sid Meier's Starships (což je víceméně převlečená Civka do vesmírného kabátu) a o něco novější XCOM: Enemy Within. K tomu navíc ještě dvojici stahovatelného obsahu pro postarší XCOM a 10% slevu na předplatitelský program Humble, o kterém jsme psali před čtvrt rokem: 

Aby toho nebylo málo, slibují Firaxis k druhému milníku ještě nějaký přídavek, který je prozatím neznámý. Můžete tedy buďto počkat na jeho odtajnění či uzmout balíček už nyní, dodatek se vám přičte automaticky na účet. 

Při dosažení posledního milníku ve výši $15 dostanete také přístup k nejnovější Civilizaci s podtitulem Beyond Earth, společně se dvěma DLC. Naši podrobnou recenzi si můžete přečíst na tomto odkaze, a sami se tak rozhodnout, zda těch pár dolarů navíc za tuto hru stojí obětovat. 

Všechny hry jsou v nabídce coby aktivační klíč na Steam. 

Diskuse ke článku Humble nabízí balík XCOMů, Civilizací a dalších zástupců Sid Meier's za hubičku

Sobota, 23 Leden 2016 - 18:06 | Anonym | Super info, v devadesatych letech jsem hraval...
Středa, 20 Leden 2016 - 10:04 | corwin78 | Většinu těch her mám, ale stejně do toho asi...

Zobrazit diskusi