CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k InFocus Kangaroo - levný minipočítač s Windows umí použít iPad jako displej

Pokud ty Windows pujdou (jednoduse) preplacnout Kodi (ci jinou linuxovou distribuci) a udrzi si to cenovku do 99$ tak je to skvela krabicka mezi projektor a NAS :)

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Podle mě je to skvělá krabička co by mohla dělat NAS i KODI najednou :-) Škoda že tam nedali víc ram, procesor umí až 8GB.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Mas nejakej napad jak v ty krabicce udelat uloznej prostor ze 7x 3,5" HDD (3-4 TB na kazdej disk v RAIDu)? :)
NAS je NAS, prehravac je prehravac, kockopsy nemam rad ;)
2GB RAM by pro potreby (akcelerace FullHD videa) mela stacit.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Ram/cpu by na prehravani fullhd stacit sice mohly, ale spis bych videl menší komplikaci v tom jak tam to full hd reálně dostat. Gigabit ethernet to (celkem i pochopitelně) nemá, napřímo pres usb to z NASu nějak jednoduše nepujde, a tahat fullhd pres a/c wifinu - no nevim nevim. 720p v pohodě ale pro 15giga fullhd akční film, tam bych už asi volil nějakej kabel. Tzn. leda nějakej giga ethernet adapter do usb3, to je sice uz takový kostrbatý ale fungovat by to mohlo..

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

tak ono se to už prodává, takže cenovka je reálná ...

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Tak ja nevim, mne to zni jako mobil zbaveny GSM modulu. Dnesni (i vcerejsi) mobily jsou dostatecne vykonne na provoz desktopoveho OS.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

S tím se dá souhlasit, pokud desktopový OS umí běhat na ARM. Mobily s nějakým AMD64 kompatibilním procesorem sice na trhu jsou, ale vzhledem k jejich rozšířenosti bych je jako argument nevytahoval.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.