CDR.cz - Vybráno z IT

Io Interactive potvrdilo druhou sezónu Hitmana

Hitmantm Beta 20160214115748
Přes veškerou nejistotu to nyní máme potvrzené - Agent 47 se vydá na nová vražedná dobrodružství v druhé sezóně nového Hitmana.

Ještě před svým vydáním se Hitman potýkal s nemalou porcí kontroverze, točící se převážně kolem nerozhodnosti titulu ohledně své identity. Chvíli kompletní titul, chvíli epizodické vydání táhnoucí se přes celý rok. Zvláštní a neobkročitelná DRM ochrana také velkou důvěru nevyvolala.

Avšak navzdory tomu se zdá, že nejnovější ztvárnění jedné z nejvěhlasnějších stealth her zaznamenalo úspěch. Ředitel výroby, Hakan Abrak, v rozhovoru pro francouzský Gamergen, potvrdil, že druhá sezóna je na cestě.

Hitmantm Beta 20160214123800

Podrobností zatím není mnoho, jistě se dočkáme představení nových lokací a podívat bychom se prý měli i do těch známých. Přirozeně přibudou i nové Elusive Targets, neboli zvláštní cíle, jež po uplynutí jistého časového limitu zmizí ze hry navždy. Její délka zatím známá také není, očekávat bychom snad mohli kolem šesti epizod, stejně jako v sezoně první.

S několika miliónovými prodeji (3.6 milionu, data z roku 2013) se předchůdce Hitman Absolution může chlubit komerčním úspěchem (i přesto, že nesplnil očekávání Square Enix). V očích fanoušků série je to ovšem dodnes zklamání. Nový Hitman naopak příjemně překvapil a podle některých i předčil dodnes opěvované Blood Money..

 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Io Interactive potvrdilo druhou sezónu Hitmana

Žádné komentáře.