CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k iPhone 7 nebude mít 3,5mm jack, iPhone 8 oslní OLED obrazovkou

Tohle někteří uživatelé asi nepřekousnou. Na druhé straně se už měl konektor 3,5 jack změnit na nějaký jiný a hlavně spolehlivější konektor. Klidně by mohl být placatý s piny vedle sebe, aby vyhověl dnešním štíhlým trendům. Navíc by pak nevyráběl zkraty při zasunování tak jako dnešní jack.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Osově symetrický kometor je ideální. Nedá se dát opačně :)

A pardon ale 3,5mm plus nějaké hrany má 5mm, to není až tak moc, musí se vejít i do těla které má cca 7mm.

+1
+25
-1
Je komentář přínosný?

Každopádně by se hodilo vynechat budoucí čas a použít podmiňovací způsob, protože to vše jsou jen spekulace médií. Ne že by Apple tyto tendence neměl, ale jestli něco bude, nebo se o tom říká, že by to mohlo mít něco je dost významný rozdíl.

Předpokládám, že by z toho byl docela boj i uvnitř Apple, protože sluchátkový konektor je prostě věc velmi využívaná. Uvidíme.

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

Zabudovat do mobilu krome pocitace jeste fotak davalo urcity smysl, ale jaky smysl ma snaha o sjednoceni mobilu a noze?

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

radsi stejne tlusty ale s 10x vetsi vydrzi tohle ztenceni jen ubere misto baterii a ikdyz bude mit procesor vetsi vykon a mensi spotrebu zase to vydrzi sotva den to musel vymyslet nejakej inzenyr pres logistiku... :(

+1
+34
-1
Je komentář přínosný?

Inteligence měřená ovcemi Applu je mírně řečeno Anorektická!!

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

Nový konektor = patentovaný konektor = nové slúchdla od Applu.

+1
+33
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem jednoznačně pro. Vyhodit díru na sluchátka, vyhodit díru na SIM a o ušetřené místo zvětšit baterii. Co se týče tloušťky, no osobně už teď je to dost hubené takže to bych klidně nechal. Jen bych doporučil použít OLED a tím ušetřit na tloušťce a zatím jsem neměl možnost vyzkoušet Force Touch takže tato funkce mi nechybí ... také pryč. A nebo jít jinou cestou použít tělo iPhone 5/5S zvětšit LCD/OLED až ke krajům a nahoru k díře reproduktoru a za mě jako v pohodě.

+1
-34
-1
Je komentář přínosný?

Prosím pěkně, kdy a kde se Apple pokoušel prosadit 2.5mm jack? Neznám jediný produkt Apple s 2.5mm jackem a naopak jsem jako majitel nejrůznějších ne-Apple telefonů ocenil, že po příchodu iPhone rychle všichni výrobci přešli na 3.5mm jack, který iPhone měl (byť zapuštěný a pro některá sluchátka nepoužitelný).
Když jsem stejnou větu četl předevčírem na živě, bral jsem to jako šum, dneska úplně stejnou větu čtu tady. Buď je to opisování, nebo máte všichni nějaký ujetý zdroj, který mě zajímá.

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Také jsem zapátral a nic nenašel, už od iPodů 3,5" konektor. Jen ten první iPhone se zapuštěným konektorem, kde se Apple se zlou potázal a ihned od toho upustil.

+1
-25
-1
Je komentář přínosný?

Třaba tady, ale asi stejně všichni čerpají z jednoho zdroje . . proč ne ...
http://9to5mac.com/2015/11/27/iphone-7-headphone-jack-lightning/

+1
-25
-1
Je komentář přínosný?

A co jeste apple vyhodi/odsrani ?
Za exkluzivni premrstenou cenu si uz dnes nemuzete doprat: moznost vymeny baterie, moznost rozsirit ulozny pametovy prostor, funkcni mapy a GPS, fotoaparat co nefoti nafialovele, funkcni antenu, delsi vydrz baterie, pevnou neohybajici se konstrukci a ted dokonce zmizne i 3.5mm jack. No hlavne ze to bude zase placatejsi. Co zmizne priste? Mozna to bude moznost telefonovat, koupite si licenci na iPhone10 jako posledni model (dal uz budou jen vylepseni stejne desitkove verze), tato licence za 25-30 klacku bude na moznost si telefon vytisknout na vlastni 2D tiskarne a odmenou vam bude telefon o tloustce 0.1mm ktery pujde smotat na tuzku, prelozit, zmuchlat atd. Drazsi model vam umozni tisk na pruhlednou folii aby se bohatsi iOvce mely cim chlubit. No hlavni je ze to bude placaty, ze to nebude umet telefonovat uz nebude tak dulezite, bonusem bude nekonecna vydrz neexistujici baterie.

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

Klid, klid. Složit různorodé mouchy všech 8? generací telefonu a 8 generací iOS do jediného "hatePhonu" se vám nicméně podařilo brilantně.

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

Ten obrázek S6 Edge + je veskutečnosti Note edge

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.