CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nakrmte svá zařízení vhodným obsahem aneb převádíme mezi multimediálními formáty

Tak už je druhého, tak to asi není apríl, tak se hodím i komentář. :-) Kdo chce při všech možných převodech využít to nejlepší ze všech GPL knihoven (x264 a ffmpeg) a vše to zabalit do GPL frontendu u projektu s živou komunitou a bez tuny různých barů a "urychlovačů", ten sáhne asi po handbrake, pokud teda nepřekódovává rovnou pomocí nějakých řádkových utilit. Všechny tady ty uvedené nástroje mi přijdou dost pochybné.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Ten handbrake je nějaká alfa verze? Po prvním spuštění se to okamžitě zhroutilo. Na druhý pokus už se to spustilo, nastavím parametry, dám preview a chyba. Dám start - chyba. Znovu otevřu stejné video, nastavení zůstává stejné a najednou to překódovat jde. Chci udělat hard-coded titulky z ssa. Údajně by to mělo jít, ale mezi titulkama k výběru nejsou a přidat explicitně je tam nelze. Zkusím srt. Nelze je dát burned-in. Po chvíli hraní se mi je povedlo nastavit burned-in, ale zjišťuji, že je to pouze chyba v uživatelském rozhraní a ve skutečnosti burned-in nejsou. Vzdávám to.

Jestli tohle není pochybný program, tak už nevím co :-)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

No, nevím, mě to funguje, nebude to rukama? :-) Ale nemožnost hard-burned z srt je fakt, z ssa/ass mi každopádně jedou normálně.

Používám to víceméně pro převádění DVD do matroska/x246, nebo obecně do mobilu. DVD se musí nejprve RIPnout (handbrake neobsahuje decss) a pak už to převádí jak po másle, do mobilu nemívám problém, kromě hard-burned srt titulků.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

RipBot264 :)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Umí něco smysluplně převádět MOV do AVI/MKV/WMV? Zkoušel jsem pár převáděcích utilitek a zatím bída s nouzí. Buď má výsledek hrozný obraz nebo posunutý zvuk nebo nějakou jinou vadu. :(

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Smysluplně to zvládá třeba zmiňovaný Format Factory, který umožňuje i vkládání titulků apod. Stejně tak by to neměl být problém u zbylých testovaných nástrojů ;)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nemáte někdo po ruce poslední verzi FF? Co jsem kdysi měl, tak tam byl nepříjemný bug, že pokud našel SRT soubor stejného jména, tak natvrdo udělat Hardsubbed video ačkoliv jsem ho o to nežádal...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Poslední verze je podle stránek vývojářů 2.90, tu stáhneš třeba zde: http://format-factory.en.softonic.com/download
Jestli je zmiňovaný problém vyřešen ale opravdu netuším ;)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

To (další prznění muziky komprimací z komprimátu...) je dobré leda pro iPhon-isty, neb údajně iPhon nepřehraje ani Mp3... "Detail"... :-)) Já mám SAMSUNG Galaxy SII a nezastavil jej žádnej, dokonce ani videoformát ve FullHD! Ani H.264 ani MJPEG (každý snímek klíčový-reálný!) a dokonce při kombinaci se zvukem třeba i v PCM ;-) Jo ještě doplním, že veškeré možné kodeky si přinesla až instalačka MX Video Playeru :-) (standartní player spouštěný z fotoaparátu/kamery mnohé formáty nepřelouskl...) S SD kartou navíc, v tomto "telefonu", mám v kapse skoro 50GB paměti, tak naco ztrácet čas a kvalitu převodem???...

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Zaslal jsem písemnou výpověď na služby U:fon z důvodu přestěhování do míst bez signálu.Né jenom,že už rok platím něco,co nemůžu užívát,ale nedostal jsem ještě ani odpověď.Dovolat se na zmíňované číslo 226237100 se nedá a email na operátora taky nemůžu nikde najít.Může někdo poradit,co mám dělat?Děkuji gal.jozef@seznam.cz

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

This is my first time i visit here I found so many entertaining system join here http://dvdplayerwindows10.com/ free dvd player download windows 10 i am so glad for getting the very interesting update thanks for the post.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.