CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Je to lízátko! Android 5.0 Lollipop zjednodušil UI a přidal nové funkce

Hehe lizatko .... to presne vyjadruje dospelost toho systemu ... jen pro deti:)
Jinak s tema autama to byl snad vtip.
A je vcelku pekne pozorovat jak se grafika vseobecne zjednodusuje a zcistuje .... pocitam, ze nastupce androidu 5 bude windows 10:)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Google vždycky tvořil názvy Android generací podle sladkostí s tím, že první písmena názvů těch sladkostí jdou za sebou dle abecedy. Výjimku tvoří první dvě (Alpha a Beta).

Ale oceňuji, žes nezklamal a nenechal sis ujít příležitost opět si do Androidu kopnout.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

S Androidem je to těžké google chrlí verzi za verzí, výrobci vesele fragmentují trh tím, že odmítají povyšovat starší systémy, aby donutili zákazníka ke koupi nového přístroje, jenž nyní v mini verzi bude mít 5" LCD. Fakt super vývoj. Navíc telefony do 5k jsou nepoužitelné, tolik vratek a reklamací na sekající se systém jsme ještě nezažili a kupodivu to pokračuje i po obnovení továrního nastavení. U verze 4.4 je to méně častější, jenže na spoustu nových zařízení vtéto cenové hladině, nyní v prodeji, nebude nikdy oficiálně dostupný. Co telefon to unikát, na jednom funguje otg na dalším stejné řady ne (a pozor není to hw!)...dříve jsem Android uznával nyní jej moc rád nemám, protože je vhodný do telefonů od cca 5k výše (nejlépe se 2GB ram a ještě čistým androidem bez kravinek výrobců) a furt abyste něco bastlili a pozor není to linux (kromě zpatlaného jádra) a není ani zadarmo, navíc jsem si udělal mini průzkum proč jej uživatelé milují - výsledek pro mě nebyl překvapující - protože se na něj dá cokoli ukrást a věřte mi, že zůstává rozum stát u lidí, co mají na telefon za 15k a pak appky za 30kč kradou :) Neobhajuji nějaký další systém, ale Google by tohle nekontrolovatelné bujení měl nějak podchytit. Vlastně proč by to dělal? Hlavně když ovce sypou :/ A to prosím hovořím jako majitel, který aktivně používá telefony s Androidem, Windows Phone 8.1 a Windows Mobile 6, protože iOs zahodil :) Do budoucna nemám představu o tom co bych si měl koupit, protože ty pádla, který jsou zřejmě něčím jako ferrary, když ho má pán malého, si k hlavě dávat nehodlám....třeba vytáhnu svou historii Nokii 3310 nebo SE T610 a bude :)

+1
-45
-1
Je komentář přínosný?

To s tím kradením je úplná konina, co by lidi kradli? Vždyť pomalu ke všemu je nějaká rozumná neplacená alternativa. Možná někdo navigaci ze zvyku, ale to je na všech platformách stejné.

Já rozhodně nemám žádnou touhu po prostředí, kde se nebude dát krást. Ne kvůli samotnému kradení, ale bude to znamenat to, že plnou kontrolu nad zařízením má někdo jiný, než majitel.

+1
-31
-1
Je komentář přínosný?

Mám číňana za 3500 Kč, jsem s ním spokojenej a nic se neseká.. :)

+1
+33
-1
Je komentář přínosný?

To je tim, ze se dneska vyrabeji smartphony i v cenovych kategoriich, kde to nema smysl. Proste aby to k necemu bylo, musi to mit odpovidajici vykon, ktery pristroje za nizkou cenu nemaji. Sveho casu se prodavala notebooky s jednojadrovym celeronem, 512MB RAM a Vistama a bylo to podobne smysluplne.
Google by mel od vyrobcu vyzadovat minimalni parametry a moznost odbordelit system.

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

jj, taky mám číňana a jsem s ním naprosto spokojenej.

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

cinana mame vsetci, len niekto lepsieho a niekto horsieho ;)

+1
+38
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.