CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Jolla Tablet způsobil rozruch a je o něj zájem! Na podporu stačilo pár hodin

Částky u toho smartphonu jsou správně, ale měly by být v eurech - je slevněný z 349 € na 249 €.

+1
-31
-1
Je komentář přínosný?

Neříkám, že mě nezaujal, naopak, ale má smůlu, že není 10" (protože menší tablet mi nahradí Galaxy Note 4) a navíc čekám co vyleze z tabletů s Ubuntu Touch.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Zaujal mě ten display. Rozlišení stejné jako 2 konkurenti, ale úhlopříčka o 0.05 palce menší. Čím to? To si jako Jolla nechává speciálně dělat display o 1.25mm menší? To se určitě vyplatí :)

+1
-43
-1
Je komentář přínosný?

Tak proc jinak by potrebovali vybirat tolik penez?:o)
Jinak hodil by se asi clanek o tom, jak tyhle crowfundingove kraviny fungujou ....
Ja delam do vcel, takze tomu moc nerozumim, ale nejakou zakladni matematiku snad ovladam ..... takze chteli 380000$ .... kdyz toho nejakym zpusobem dosahli (tady bych prosil to vysvetleni o crowblabla, jestli jim ty prachy jdou do kapsy), tak slevnili jiny telefon o 100$ ..... nas ucili skrtnout dve nuly a je to 3800 zarizeni, kdy proste tech 380 tisic obratem ruky hned prodelaji:o) Predpokladam, ze ty sve telefony neprodavaji jako kusovou, ale seriovou vyrobu, takze prodeje 3800 telefonu musi byt plivnuti do tvare vsem, co prispeli na ten tablet, pardon .... plivnutim v mori, kde to prodaji za den? Za tyden?

Vyslovene se nabizi vysvetleni v podobe toho, ze ti crowneco zaplatili slevneni telefonu jinym lidem nebo proste poradnou parbu ..... ale ...... ale ....... ale ..... ja to proste nechapu, vysvetli mi to nekdo???? Dyt tech jolla phonu pry prodali uz milion:o) Ja tohle proste nechapuuuuuuu!

Jinak ta predposledni veta mi pripadne jako: "juchuuu, vyzebral jsem prachy na dalsi splatku hypoteky ..... oslavim to tak, ze to vsechno prochlastam a nahazim do automatu":o)))

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

jestli jsem to dobre pochopil tak je to relativne zabehnuta firma ktera na to prostredky ma ale timto zpusobem si udelali v podstate zadarmo pruzkum trhu plus predplatne par kusu. neboli jestli se ta blbina vubec proda kdyz to daji na trh.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Taky jsem z toho pěkně rozrušenej. :)

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Jestli tomu dobře rozumím, tak od té masy čínských tabletů se to liší jen tím systémem. Takže pokud bych vážně chtěl sailfish, tak proč to nenaroubovat na nějakého číňana se stejnými parametry?

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.