CDR.cz - Vybráno z IT

Když 2 SIMky nestačí: Megaphablet Acer Liquid X2 bude mít podporu Triple SIM

Acer Liquid X 2 2
Těšte se na "drobečka", který snad přijde také do našich končin, aby spořádal hned tři SIM karty najednou. Na cestu bude vybaven 4000mAh baterií.

Společnost Acer představila na tiskové konferenci v New Yorku nové zařízení Acer Liquid X2. Sice ještě nebyly zveřejněny přesné specifikace, ale již teď je jisté, že se nové zařízení pyšní hned několika přednostmi, které se na trhu až tak často neobjevují.

Dual SIM telefony jsou v dnešní době běžnou záležitostí, nicméně novinka od Aceru disponuje podporou hned tří SIM karet najednou. Další abnormálně vysoké číslo najdeme u použité baterie, jejíž kapacita činí 4000 mAh. Přístroj by tedy mohl na jedno nabití vydržet v plném nasazení s přehledem několik dní, což se může hodit lidem, kteří jsou často na cestách a nemají pokaždé snadný přístup k nabíjení telefonu.

Acer Liquid X 2 Pouzdro

Acer Liquid X2 má být dále obdařen displejem s úhlopříčkou 5,5", osmijádrovým 64bitovým procesorem a operačním systémem Android 5.0 Lollipop doplněným o uživatelskou nadstavbu. Obrazovka by měla mít s největší pravděpodobností Full HD rozlišení.

S podobnými vlastnostmi jsme se u tohoto výrobce mohli setkat již dříve u staršího modelu Liquid E700, jenž také podporoval tripleSIM. Měl však pouze 5" displej a 3500mAh baterii. U nového modelu Acer Liquid X2 nesmíme přehlédnout ani dvojici fotoaparátů. Zadní i přední kamera se světelností f/1.8 má shodných 13 MPix, takže si přijde na své, kdo rád a často fotí sám sebe. Samozřejmě nechybí ani přisvětlovací LED dioda.

Acer Liquid X 2 1

Telefon má sám o sobě jednoduchý hranatý design s kovovým rámečkem a skleněným krytem baterie. Zařízení bude kompatibilní se speciálním pouzdrem Quick Touch Flip, díky němuž uvidíte skrz výřez aktuální notifikace. Podle zveřejněných fotografií se můžeme těšit minimálně na několik veselých barev - červenou, modrou, bílou nebo hnědou. Bohužel zatím není zřejmé, kdy přesně se přístroj na trhu objeví a za jakou cenu. Doufejme, že se novinka České republice nevyhne obloukem.

Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Když 2 SIMky nestačí: Megaphablet Acer Liquid X2 bude mít podporu Triple SIM

Úterý, 28 Duben 2015 - 09:03 | WIFT | Trošku mě zmátlo to označení „megaphablet“, podle...
Pondělí, 27 Duben 2015 - 20:46 | Vasek Vasek | uz pred 4 lety mi jeden clovek ukazoval mobil (...

Zobrazit diskusi