CDR.cz - Vybráno z IT

Konečně pořádná hra s piráty? Sea of Thieves vyplouvá vstříc osudu [E3 2016]

Sea Of Thieves 01
Her s pirátskou tématikou aktuálně není na trhu mnoho a právě proto by mohlo vaši pozornost zaujmout Sea of Thieves, které se rozhodlo tuto díry zaplnit.

Cdre 3

Sea of Thieves od studia Rare je vše, co jsme si jako malí slibovali od života piráta - poklady, lodě, námořní bitvy a grog. Tvůrci dokonale vystihnuli všechny naše dětské touhy přenesli je do virtuálního světa, ze kterého vám jako důkaz přinášejí ukázky ze hry.

Na nich můžeme vidět, jak jednotlivé posádky operují s lodí, proklouzávají skrze úzké útesy, pijí grog, ale hlavně vystřelují díry do ostatních lodí. Sea of Thieves pravděpodobně klade důraz na kooperaci, o co ale ve skutečnosti ve hře jde nevíme, protože kromě zmíněného gameplaye nejsou ohledně něj zatím žádné informace.

Upřímně doufáme, že o Sea of Thieves ještě uslyšíme a dozvíme se více, titul totiž zatím vypadá z ukázek poměrně slibně.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Konečně pořádná hra s piráty? Sea of Thieves vyplouvá vstříc osudu [E3 2016]

Žádné komentáře.