CDR.cz - Vybráno z IT

Kopa nových informací o Titanfall 2 [E3 2016]

Titanfall
Kromě ostatních věcí prozradila letošní E3 spoustu nových informací týkajících se Titanfall 2. Slyšet tak bylo o multiplayeru, beta testování, ale také plnohodnotné singlplayerové kampani.

Cdre 3

Až do nedávna jsme o novém Titanfallu věděli pouze pramálo, toto informační prázdno ovšem bohatě vyplnila právě probíhající E3.

Vidět jsme mohli herní záběry z multiplayeru, který převážně zůstává u již ověřeného receptu, do mixu ale jako bonus přidává přitahovací lanko ve stylu Spidermana. Díky němu a starému jetpacku bude hráč o to mobilnější a hra rychlejší.

Přidat chce i 6 nových pilotovatelných titánů a vlastní singleplayerovou kampaň. Ta bude sledovat příběh obyčejného pěšáka ztraceného za nepřátelskou linií, kde čelí velké přesile. Po cestě naštěstí narazí na titána již zesnulého pilota, a má tak možnost splnit si svůj sen a stát se elitním pilotem.

Titanfall 2 slibuje i větší důraz na možnosti úprav. Tento slib není nijak blíže specifikován, a tak jen doufáme, že budeme mít možnost namalovat svého titána na růžovo.

Těsně před vydáním je naplánovaná multiplayerová beta, do které se již nyní můžete přihlásit zde.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Kopa nových informací o Titanfall 2 [E3 2016]

Žádné komentáře.