CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Chytré hodinky Moto 360? Ale vůbec ne, Zeaplus DM 360 za 2000 korun

Mě by určitě recenze zajímala. Hlavně v porovnání s google cibulema. Přemýšlím nad něčím takovým, ale zatím mě ještě žádné hodinky nepřesvědčily.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

kdy už sakra vyjdou nějaké hodiny s podporou WP8?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak je jich spousta, onehda se tu neco psalo ..... ikdyz teda presne receno, nejsou zadne. Ale to nejsou ani pro jine platformy ..... jako sorry, ale neco s vydrzi pod aspon 2 mesice nepovazuju za hodinky, ale za picovinu. Nazvat to hodinky je skoro na zalobu.
Jinak u tohleho pisou "any phone", takze hadam, ze nekecaji a pripojis to ke kazdemu telefonu:) Ale, ruku na srdce, neni to uplne jedno? Kdyz ani na oficialnich strankach nejsou schopni napsat presne specifikace, tak by sis snad takovy vyrobek nekoupil .....

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

aha nema android wear.. tak nic.. :(

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Tyhle cibule mě zajímají, už proto, že mají měření tepu za cenu, kde konkurence teprve začíná s fitness náramky bez měření tepu a s třetinovou výdrží.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Určitě by se v recenzi mělo objevit srovnání podporovaných funkcí na iOS, Android a (pro mě hlavně) WP. Rád bych hodinky využil právě jako měřič tepu a právě na platforma WP. Díky předem.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Tak už je mám doma, vše co je popsáno v článku naprosto přesně sedí

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.