CDR.cz - Vybráno z IT

Ku-Klux-Klan, mučení a osobní pomsta. To je nový trailer k Mafia 3 [E3 2016]

Mafia 3 se na prezentaci 2K Games skutečně blýskla. V novém traileru si s ničím nebere servítky a popisuje událost, při níž hlavní hrdina Lincoln Clay málem zemře.

Cdre 3

Související zprávy z letošní E3:


Pro našince je Mafia 3 rozhodně nejdůležitější hrou aktuálně probíhající výstavy Electronic Entertainment Expo, a to i přesto, že nám jí tak nějak přebrali Američané. Je ovšem potřeba říct, že alespoň několik českých vývojářů se na titulu stále ještě podílí.

Ještě před zahájením E3 jsme vám nabídli působivé video, které zpracovává zločinecký systém a popisuje dopad vedlejších misí na hlavní příběhovou linku. Teď, po první z prezentací společnosti 2K Games, se nám pod ruku dostává další úchvatný trailer. A tentokrát je poměrně plnohodnotný a vypovídající.

Znázorňuje třeba i gangsterské začátky našeho hlavního hrdiny, se kterým se život nikdy nemazlil. Prostřihy se ovšem dostáváme do již "fungujícího mafiánského byznysu", ve kterém nechybí akce, adrenalin a pár zlomených prstů.

Příběh Mafia 3 se odehrává v New Bordeaux (New Orleans). V současném reálném světě se jedná o město s největším počtem vražd za rok. Už od dávné historie platilo za domovinu nejbezpečnějších gangů a mafiánských společenství. Ve hře se píše rok 1968, válka ve Veitnamu je v plném proudu a Klu-Klux-Klan o sobě dává vědět. To nehraje do karet našemu hlavnímu hrdinovi tmavé pleti, Lincolnu Clayovi, jehož svět se tak stává ještě drsnější.

Mafia 3 vychází 7. října pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ku-Klux-Klan, mučení a osobní pomsta. To je nový trailer k Mafia 3 [E3 2016]

Úterý, 14 Červen 2016 - 11:06 | Bonfire | 1:04 - Jesus saves - zeby narazka na GTA2? :D

Zobrazit diskusi