CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Legendární Palm ožívá. Pod záštitou TCL bude chtít využít komunity

No, Palm na pole mobilu vstupoval jeste v dobe, kdy konkurence temer neexistovala. Tedy pro "nepamnetniky" v roce 2002. Dodnes si pamatuju, kdyz se mi dostalo do ruky moje prvni Treo 180 (nasledovalo pak Treo 600 a 650 o par let pozdeji). Doba kdyz zacala konkurence prichazet, Palm ale tezce zaspal. Bohuzel. Pravda totiz je, ze prechod z 650 na HTC touch pro2 byl tezky porod a nebyt toho, ze se mi Treo rozbilo, okamzite bych se k nemu vratil.

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

Na 180 si moc dobře pamatuji. Byla to zajímavá výklopná záležitost. :) Každopádně si dovolím doplnit, že už v roce 2002 se na trhu velmi razantně rozpínala Nokia se svými telefony, a to konkrétně modely jako 3510(i), 6310i či 8910, a nezapomenou samozřejmě i na symbianovou 7650. I ostatní značky jako Siemens (A50, C55, S55 či SX45) nebo Sony Ericsson se svou T řadou od stovky po takřka legendární T68i. Nebylo toho vskutku málo. A s dalšími roky to bylo jen a jen hustší. Naprosto ale souhlasím, že v tu chvíli Palm usnul naprosto nepochopitelně a už nestačil zavčas naskočit do rozjeté mašinérie…

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Treo 650 mam stale v supliku. Nedavno jsem ho pripojil na nabijecku a spustil.. A svete div se, po tech letech stale funguje. :-)

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Nové značky na androidovom trhu dokážu poriadne zahýbať stálymi vodami. Naposledy to bol OnePlus One. Jeden mám doma a je až neskutočné, čo som za cenu 340 EUR dostal.

Výborný smartfón so 64 GB úložiskom a 3 GB RAM. Používam ho už dlhšie a môžem len odporučiť. Syn robil na telefón recenziu spolu so špecifikáciami - ak chcete, pozrite si ho tu https://www.youtube.com/watch?v=LThcZuoLzFo

Stručne povedané, ak dokážu ponúknuť výborný pomer cena-kvalita ako pri spomenutom telefóne, držím im palce.

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.