CDR.cz - Vybráno z IT

LEGO Star Wars: The Force Awakens humorem nešetří, zahrajte si demo [E3 2016]

Electronic Arts má velké plány s herní sérií Star Wars, Travellets Tales Games si na paškál i tentokrát vzali novou parodii. Podívejte se, jak se tváří LEGO Star Wars: The Force Awakens.

Cdre 3

Electronic Entertainment Expo 2016 je v plném proudu. Tiskové konference těch největších firem jsou už za námi, a tak se konečně pozornost odvrací i k menším, avšak oblíbeným titulům. Jedním takovým jsou také nové LEGO Star Wars: The Force Awakens.

Ty studio Travellers Tales Games nejprve prezentovalo humorným trailerem, pak ale nabídlo také hratelné demo, a vy se tak můžete pokochat 20ti minutami z hraní. Ani další LEGO Star Wars nezklamaly a v podstatě alespoň na základě ukázky splňují to, co od značky očekáváme a na co jsme u tvůrců zvyklí.

 

Pokud patříte mezi šťastné majitele konzole PlayStation 4, můžete si demo ozkoušet i vy a hned. PC hráči mají zatím smůlu, později bude dostupné skrze digitální distribuční systém Steam.

LEGO Star Wars: The Force Awakens vychází už 28. června.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku LEGO Star Wars: The Force Awakens humorem nešetří, zahrajte si demo [E3 2016]

Žádné komentáře.