CDR.cz - Vybráno z IT

Limitovaná edice Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man jde dnes do prodeje

Samsung Galaxy S 6 Edge Iron Man
Dnešní dnem jde oficiálně do prodeje limitovaná edice Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man, která vznikla ve spolupráci s Marvel a jejím novým filmem Avengers: Age of Ultron.

Limitovaný Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man je oděn do červené barvy v kombinaci se zlatým lemováním, ostatně jako pravý Iron Man. Jedná se o verzi se 64 GB interního uložiště. Samsung tedy ve spolupráci s Marvelem zvolil zlatou střední cestu. O klasické S6ky se telefon liší pouze designem a obsahem balení.

V balení mimo telefonu s ultimátním vzhledem najdeme také průhledný zadní kryt, abychom nezakryli ojedinělý design, spolu s bezdrátovým dockem, který má také upravený design do stylu Iron Man.

Limitovaná edice se začíná prodávat dnešním dnem v Jižní Korei, počátkem června pak v Číně a Hong Kongu. Jelikož se jedná o limitovanou edici, není známo, zda telefon dostane i trhy jiné, než právě na ty zmíněné, což určitě zamrzí nejednoho fanouška marvelovských komiksů. Cena prozatím nebyla zveřejněna, ale můžeme očekávat cenu vyšší, než je 26.600 Kč za původní 64GB S6 Edge. S největší pravděpodobností tak pokoří hranici 30.000 Kč.

Avengers S 6 Edge

Dalším důkazem spolupráce mezi Samsungem a Marvelem dokazuje slow motion spot pro Samsung Gear VR, ve kterém letíte zkrze probíhající bitvu mezi Avengery a Ultronem. Mohla by následnovat i prohlídka samotné věže Avengerů, nebo přímo VR hra viz. videa. Dalším krokem by mohl být prodej dalších limitovaných edic. Přeci jen by byla škoda, omezit se pouze na Iron Mana.

 

Pokud jste fandové S6ky a Avengerů, který byste si vybrali právě vy?

Tagy: 
Zdroje: 

1, 2, 3, 4, 5

Daniel Szkrobisz

Absolvent HŠML v Mariánských Lázních, který se víc než o gastronomii zajímá o IT a takové to domácí montování.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Limitovaná edice Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man jde dnes do prodeje

Středa, 27 Květen 2015 - 08:19 | Paul MuadDib | Teda byl jsem na Avengers 2 v kině a nic moc. Ten...

Zobrazit diskusi