CDR.cz - Vybráno z IT

Líní hrát Fallout: New Vegas? Fanoušek předělal hru do interaktivního filmu

Fallout Nv
Sledování hraní počítačových her skrze YouTube je jakýmsi moderním trendem. Namísto samotného akce sleduje divák pouze dění, za které je zodpovědný někdo jiný. Kanál Many A True Nerd přinesl jedinečný zážitek, kombinující obě strany.

Znáte-li populární vyprávěcí hru Dračí doupě, máte poměrně slušnou představu o tom, jak by takový interaktivní film z prostředí Fallout: New Vegas mohl vypadat. Během procházení světem, městy a dalšími lokacemi doprovází diváka vypravěčský hlas, který popisuje aktuální dění, případně přibližuje jednotlivé volby.

Volit můžete od běžného směru, přes výběr spojenců, postup v nepřátelském území a všeho možného. Každé rozhodnutí vás vždy odkáže na jiné video, která v celkovém součtu dosahují tříciferných hodnot. Lze samozřejmě i umřít, pokud zvolíte nevhodnou možnost. Pak nezbývá nic jiného, než začít znovu (resp. vrátit se na předchozí video). Titul lze tímto způsobem i dohrát.

Interaktivních videí na YouTube je poměrně dost, ale málokterý by si zahrával až s takovou stopáží. Ač se tedy asi nejedná o zážitek, který by oslnil každého, dá se alespoň ocenit snaha a velký kus práce. Přeci jen je pořád lepší si hru zahrát, ačkoliv v dnešním světě let's playů si člověk nemůže být ničím jistý.

Bohužel nejsou k dispozici žádné titulky, a tak anglicky nemluvící diváci/hráči budou muset tento zážitek vynechat.  

Zdroje: 

Diskuse ke článku Líní hrát Fallout: New Vegas? Fanoušek předělal hru do interaktivního filmu

Úterý, 19 Duben 2016 - 19:36 | Psycho Mantis | hmm, jsem zklamán. nedoporočuji pro ty, co...

Zobrazit diskusi