CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Logitech opouští své jméno, v budoucnu by nedávalo smysl. Značku přejmenovalo

Kterej marketingovej cocot tohle vymyslel?

+1
+31
-1
Je komentář přínosný?

Patrne stejny, ktery vymyslel tu "cool" reklamu ve videu ... nechapu kdo to muze byt, nejaky majitel, co se zblaznil? To jako vsechno tohle pusti do sveta, aniz by se aspon s jednim clovekem zeptal, co si o tom mysli? Jestli to neni uplna trapna picovina?
To je asi jak vyrobili formy, sestavili linku, rozjeli masovou seriovou vyrobu fiatu multipla, vyrobili sto tisic kusu a az pak se teprve nekdo zasel podivat na konec linky a dostal trojity infarkt .......

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

ta reklama to je teda sila... pri vsech dnesnich zakazech vseho moznyho, jaktoze tahle neni zakazana?!
Ja teda nepatrim mezi lidi, kterym rychle se promenujici vizualni obrazce zpusobi epileptickej zachvat, ale to blikani barev a rychle strihy to je uz je fakt za carou, z toho uz je cloveku fyzicky spatne...
Nebo snad se snazi Logitech naznacit, ze vyviji i neurologicke zbrane?

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

možná je na čase koupit nový monitor.. ;) u mě je reklama v pohodě ;)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Multipla byla nadčasová ... jen trh tehdy ještě nebyl připraven stejně jako na třetí říši a dnes ? .... obé má následovníky a obé se má k světu ... Na logu nesejde , ve výsledku budete mít stále to stejné .

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Kdyz se podivas na multiplu, tak jsou to dve auta svarene k sobe .... meli pry nejaky vypadek a ve file systemu se jim to nejak v CADu smichalo a prisli na to az se vyrobilo 100000 kusu .... to je fakt pravda! Bylo o tom dokonce oficialni tiskove prohlaseni. Se podivej na fotku ..... vrch mel byt nejake 'mini' a spodek regulerni osklivy fiat ..... a vznikla multipla:o)
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e0/Fiat_Multipla_silver...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Fiat Multipla moc krásy nepobral, ale zase aspoň nebyl tuctový. Ani mě se zprvu nelíbil. Jenže mnohem později jsem začal hledat co nejmenší auto, které odveze 4 lidi a elektrický invalidní vozík. Výsledek? JEDINĚ Multipla. A pak až dvouřadá dodávka. Jenže, to už se dělala faceliftovaná verze vypadající tak, aby uspokojila zdejší diskutéry. Teprve tehdy mi došlo, jak ta "stará" Multipla byla ZAJÍMAVÁ a jak ta nová, tuctová je uboze HNUSNÁ. Takže jsem zatlačil slzu a za dvojnásobek si koupil MB Viano.

Mimochodem Multipla měla (po Twingu) nejgeniálnější interiér - šest samostarně posuvných sedaček v uspořádání 3+3. V řádu vteřin šly přestavět na 2+2+2+štafle, 3+2+kontrabas, 1+1+skůtr, 1+bedny triček pro vietnamskou tržnici nebo 0+Unmaned Vehicle Solution+1t TNT.

Škoda, že zákazníci jsou tak přízemní...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?
+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To je ale blud. Ked vyrobi kvalitny produkt canyon alebo trust tak si ho kupim a je mi u zadele aka znacka je na obale. Ta s sa mi zda ,ze LOGItech uz nema co sa tyka kvality a inovacie co ponuknut tak huraa sprasit co ostalo.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Možná začínají převládat ve firmě neproduktivní zrdi podle Dfesnsovy zrdologie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podla tohto konceptu by sa aj Microsoft mal zbavit Micro-? :)
Inak to rozkrojene rusive g je fakt zly sen ...

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Při rozvinutí tohoto konceptu by mohli vypustit i "logi" , protože vše je logické, ne? ;)

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Podla informacii z inych webov, nie je to tak, ze logitech opusta svoju znacku, ale doplnuje svoje portfolie znaciek o "logi", takze vyrobky so znackou "logitech" sa budu nadalej vyrabat/predavat.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

"Stará značka nevymizí docela. Přestože většina nových produktů ponese již nové jméno, některé řady si zachovají svoji tvář (jmenovitě některé myši a klávesnice)."

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pardon, precital som len ten nadpis. Nebolo by odveci ho zmenit, kedze meno neopusta, len ma nove logo a jednu dalsiu znacku.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To už je zase prvního dubna? Tak to sem měl sakra dobrej flám, nebo vedení logitechu...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Když už nemáš co revolučního nabídnout , změň logo ! Bylo to u PepsiCo ,bude to i s Logi

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.