CDR.cz - Vybráno z IT

MAINGEAR SPARK PC – Herní stroj do kapsy s technologiemi od AMD

Maingear Spark Pc 3
Trend miniaturizace dal o sobě opět vědět. Přichází výkonný a úsporný počítač, který si budete moci nosit všude s sebou.

MAINGEAR SPARK Small Form Factor Gaming PC je nejmenší počítač společnosti MAINGEAR. Jedná se o společnost, která za své počítače již získala nejedno ohodnocení a ani v tomto případě tomu nebude jinak. Novinka vás zaujme nejen svým atraktivním červeno-černým designem, ale i oceněním, které jí bylo uděleno na prestižní akci CES 2014. Jedná se o cenu Popular Science Product of the Future.

Maingear Spark Pc 2

V malé krabičce, která se vejde do ruky a možná ji pro nízkou hmotnost (méně než půl kilogramu) ani nepocítíte, tepe čtyřjádrový čip APU AMD A8-5557, který pracuje na frekvenci 2,1 - 3,1 Ghz, a jeho pravou rukou je grafická karta Radeon R9 M275X vybavená 2GB GDDR5 pamětmi. Velikost paměti RAM může být až 16 GB DDR3 1600 MHz.

Maingear Spark Pc

Počítač dále nabídne rozhraní HDMI a DisplayPort, Wi-Fi 802.11 ac a Bluetooth 4.0, čtyři porty USB 3.0 a jeden vysokorychlostní port mSATA, k němuž lze připojit disk s kapacitou až 512 GB. Nachází se zde též 2,5“ pozice pro připojení SSD disku s rozhraním SATA 6Gbps či klasického pevného disku.

Předinstalovaný operační systém bude Windows 7 či Windows 8.1. Pokud si vyberete variantu bez operačního systému, cena začíná na 699 dolarech (14,5 tisíce korun) a jako bonus dostanete čtyři hry od AMD zdarma dle vlastního výběru. Na stránkách společnosti MAINGEAR si můžete svůj počítač nakonfigurovat a nakonec objednat.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku MAINGEAR SPARK PC – Herní stroj do kapsy s technologiemi od AMD

Středa, 6 Srpen 2014 - 13:41 | trodas | Cena je tedy docela vysoká, není jasné jak to...
Úterý, 5 Srpen 2014 - 16:23 | no-X | Tipuju, že jde o cenu, respektive poměr cena/...
Úterý, 5 Srpen 2014 - 15:53 | Tralalák | Prečo tam je starsi Richland a nie novší Kaveri?

Zobrazit diskusi