CDR.cz - Vybráno z IT

Marvel se hodlá více zaměřit na hry, ohlašuje nového Spidermana [E3 2016]

Marvel Spider Man Ps 4 Epic Surprises
Během konference Sony došlo i na odhalení nové hry se Spidermanem v hlavní roli. Titul by měl zvěstovat novou epochu pro Marvelácké hry.

Cdre 3

„Když jsem před dvěma lety vkročil do Marvelu, dostal jsem poslání zvěstovat novou éru Marvel her. Sedíme na pokladu překypujícím těmi nejlepšími superhrdiny na světě. Jak s nimi naložit, abychom přinesli skutečné epické hry?“ vypráví Jay Ong, viceprezident Marvelovské pobočky pro hry.

Během konference Sony odhalila společnost Marvel svůj nový titul, ve kterém se hráči vžijí do role pavoučího hrdiny. Samo o sobě by to nebylo tak důležitou novinkou, neboť titulů se Spidermanem je na trhu už nespočet, nemluvě o tom, že právě tato značka ještě před nedávnem vycházela se slušnou pravidelností v sérii The Amazing Spiderman, která razila na pulty bok po boku novým filmům s Andrew Garfieldem v hlavní roli.

S novým Kapitánem Amerikou: Občanská válka zjevně přichází nová éra nejenom pro spolupráci Marvelu se značkou Spidermana, ale také zcela novou éru pro Marvelovské hry. Pavoučí hrdina se už dlouhá léta řadil mezi ty nejúspěšnější a nejoblíbenější videoherní ztvárnění komiksových předloh, a tak není divu, že se společnost rozhodla vykročit kupředu právě s touto značkou.

Jay Ong bohužel prozradil pouze, že se v následujících letech můžeme těšit na velké změny na poli komiksových her, ale více o plánech společnosti bohužel říct nemohl. Snad se jedná o větší kadenci her s populárními Avengers, které dominují na plátnech, ale už ne tolik u svých herních fanoušků.

Spider Man Ps 4 E 3

V minulosti se nám sice dostalo několika titulů s touto tématikou, ale poslední dobou je trh poněkud prázdný. Připomenout si historii značky Marvel na poli videoher můžete v následujícím článku, který se věnuje všem souvisejícím hrám od A do Z:

Ukázka z nového Spidermana bohužel velmi šetří na záběrech, a jedná se spíše o doprovodné video k samotnému oznámení. Dočkat bychom se jej měli exkluzivně pouze pro Playstation 4. Datum vydání nebylo nijak upřesněno. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Diskuse ke článku Marvel se hodlá více zaměřit na hry, ohlašuje nového Spidermana [E3 2016]

Žádné komentáře.