CDR.cz - Vybráno z IT

Mass Effect 4 v novém traileru, s jiným názvem a westernovým podkresem [E3 2015]

Mass Effect Andromeda
Mass Effect 4 se nám prvně „představil“ už vloni. Ačkoliv bylo fajn vědět, že BioWare pracují na novém díle slavné ságy, moc informací ven nevypustili. Tak třeba letos?

E 3 Special 2015 Intel

BioWare odstartovali dnes večer konferenci Electronic Arts, kde představili nový trailer k Mass Effectu 4. Titul byl však přejmenován na Mass Effect: Andromeda, pravděpodobně kvůli tomu, že vývojáři prohlašují čtvrtý díl za odklon od původní trilogie, a tak se rozhodli číslování vynechat kvůli případným zmatkům.

V traileru si ovšem můžeme všimnout hlavní postavy s oblekem N7, neboli zbroje, kterou nosil velitel Sheppard (fanouškům a znalcům série snad netřeba připomínat). Jakým způsobem se tato shoda promítne do hry, není jasné. Podívat bychom se měli do zcela nové galaxie (Andromeda), kde soudě podle traileru a vybrané hudby bude panovat westernová atmosféra.

Jelikož byl Mass Effect oznámen už minulý rok a od té doby se mnoho magazínů chlubili ozkoušením hratelné technické alfy, snad se dočkáme v průběhu E3 ještě nějakých záběrů ze samotného hraní. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Diskuse ke článku Mass Effect 4 v novém traileru, s jiným názvem a westernovým podkresem [E3 2015]

Úterý, 16 Červen 2015 - 16:21 | Jáchym Flídr | Ups, opraveno :-)
Úterý, 16 Červen 2015 - 15:00 | Psycho Mantis | "hlavní postavy s oblekem N7, neboli zbroje...

Zobrazit diskusi