CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k SecUpdate: Máte v batohu MacBook a v kapse Samsung? Tak to hodně štěstí!

Jak vidno, nové viry jsou poměrně nebezpečné - a trend je: čím dál tím sofistikovanější útoky a získávání dat. To nejsou vůbec dobré vyhlídky do budoucna...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pochopitelně. Evoluce. Čím sofistikovanější metody se používají k zabezpečení OS, tím sofistikovanější jsou útoky. Navíc motivace je značná, počítače jsou brána k penězům uživatelů.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Problem ale nastava, kdyz zednik pece chleba nebo internetovy vyhledavac a vyrobce lednicek zacne programovat SW .... pak se tomu zabezpeceni veru moc neda:) Jako ty hacky routeru pres update HTTP jsou uz tak notoricky zname cele roky, ze tohle, co predvedl samsung je proste hole diletantsvi ve sve krystalicke podobe ..... kazdy by se mel drzet sveho kopyta, proto gugl pouzivam jako http://www.google.cz/webhp?complete=0, samsung mi hreje v kuchyni a telefon a jeho OS jsem taky prenechal tem, kteri zkratka aspon trosku vi, co delaji .... telefon uz dnes neni jenom na tetris a volani, je tam prakticky cely elektronicky zivot cloveka, penize, fotky, vsechno! To uz proste neni sranda, tak prece se nesverim do rukou uplnych elevu a neznalku v oboru ne??? Ale dobre tem lidem tak, zleniveli, zpohodlneli, uroven znalosti klesla na minimum, dokonce lidi provozujou internetove bankovnictvi na mobilu, kde jim chodi potvrzovaci SMSky, dokonce i (pro me zcela nepochopitelne) banky pro to delaji specialni aplikace, tak si to ti lidi proste zaslouzi prijit o vsechno!!!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Uživatelé si hold musí začít uvědomovat, jaké mohou mít jejich činy následky...
http://dilbert.com/strip/2015-06-21

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Ja nevim, co to porad je s temi nebezpecnymi WiFi sitemi ... normalne se pripojim k WiFi, zapnu VPN ... :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Někdo vám "hacknul" vložené video. Chybí ikonka pro maximalizaci na celou obrazovku...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

To je vlastnost deravyho flashe

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Jaký flash? To vždyť to je HTML5...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, možná je to právě blbě v tom HTML5 - mně to s Flashem funguje, to tlačítko na FullScreen tam je
http://abload.de/img/fullscrdiit_____6juc7.png
a skutečně funguje. Provozováno v Chrome na Windows.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

screenshot: http://1.1m.yt/Dya1fpaZ8.jpg

Když si nechám udělat kód pro vložení viz

< i f r a m e width="780" height="438" src="https://www.youtube.com/embed/uvvejToiWrY" frameborder="0" allowfullscreen>< / i f r a m e >

a vytvořím si na ploše prázdný html soubor, do kterého iframe zkopíruji, tak mě to značku maximalizace zobrazí, ale na diit/cdr ji nevidím... (S tím, že obě embed videa jsou prezentována HTML5 přehrávačem.)

Používám Win7 + FF 38.0.5...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Youtube je gugl .... me to proste neprekvapuje .... treba v IE mi jdou nektere videa v 60FPS, ve FF zas nektere videa s vetsim rozlisenim oproti IE ..... obcas tam to maximalizacni je, jindy ne .... konkretne u tehle stranky to nevidim ani ve FF, ani IE a mrzacke prohlizece nepouzivam, takze tam to muze byt klidne i jinak .... ve FF mi najednou prestaly jet videa na trubce primo po kliknuti na odkaz .... musim kliknout jinde a dat hned zpet a rozjede se ... zadny adblock nebo tak tam neni ... pritom na jinem PC mi to delat na FF nezaclo. Dokonce mam naplanovanou ulohu, ktera zalohuje sessionstore, protoze obcas ho to proste smaze, kdyz FF chcipne .... zacinam mit silny pocit, ze kvalita FF rapidne klesa ..... prakticky kazde video se mi cuka (pritom kdysi v dobe, kdy se flash zacal nacitat zvlast to prestalo) a to i html5 ... kdyz si chci prehrat neco na tv hovna preplneneho reklamama, tak uz automaticky poustim IE, kde to bezi krasne, ale FF se cely za chvilu na tn.cz sekne a videa jsou prakticky nesledovatelne ....

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Máte v batohu bombu a v kapse detonátor???
TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ :-D

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Tak se SwiftKey jste mne dostali . Zhruba od včerejška pozoruji , že při vkládání textu v některých diskuzích se text začal libovolně měnit , opakovat , přeskakovat .... a dnes se dočtu že byl zveřejněn postup jak infikovat komunikaci aplikace se servery výrobce aplikace .
Takže nádhera , ještě že jsem předinstalovanou verzi mohl zakázat spouštět a nainstalovat aktuální verzi .. ovšem ne u Samsungu ale v telefonu Alcatel u kterého ovšem na nějaký update firmware můžeme rovnou zapomenout !!!

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.