CDR.cz - Vybráno z IT

Microsoft konferenci zahájí už dnes odpoledne. Možná představí nový HW [GC 2015]

Stejně jako důležitou složkou červnové výstavy Electronic Entertainment Expo (E3) jsou konference, v posledních třech letech se tímto směrem odebírá také GamesCom. Jako první si bere slovo Microsoft.

Gc 2015 Banner

Velké novinářské konference jsou právě tím místem, kde dojde k oznámení a odhalení toho nejdůležitějšího, co jednotlivá vývojářská studia pod záštitou vydavatele, který tiskovku pořádá, připravují. Tradici už v dobách dávno minulých zavedla americká E3, poslední tři roky ale konference vystavovatelé pořádají také na GamesComu.

Jako první si slovo už tradičně vezme Microsoft. A to už dnes odpoledne, v 16 hodin našeho času. Právě tam by měl upřesnit informace o hrách odhalených na červnové Electronic Entertainment Expo, ukázat nové záběry z očekávaných titulů a případně představit dosud neoznámené hry. Zejména minulý ročník GamesComu byl na něco takového v podstatě bohatší, než slabá E3.

Dommic

Jak to tak vypadá, Microsoft by ale nemusel zůstat pouze u her samotných. Spekuluje se o tom, že představí nový kus hardwaru, který by se měl jmenovat Xbox Elite. Právě dnes totiž společnost zaregistrovala 10 doménových variací, které napovídají také to, že něčeho podobného bychom se měli dočkat v příštím roce. Stejně tak ale může jít o novou komunitní službu.

Pravdou zůstává, že Microsoft už na E3 2015 o novém Elite controlleru mluvil, ten ovšem příliš nekoresponduje s názvy některých domén. Tak se necháme překvapit, čas odhalení už se neúprosně blíží.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Microsoft konferenci zahájí už dnes odpoledne. Možná představí nový HW [GC 2015]

Žádné komentáře.