CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Microsoft oznámil ceny a dostupnost tabletu Surface Pro v Evropě

Ty bláho. To je hrůzostrašná cena, hmotnost přes kilo, i5 - hm, to asi bude funět teplý vzduch, že, nebo to zvládá pasivně? Celkově takový produkt nechápu. Pracovat se na tom pořádně nedá (klasická omezení tabletu) a jako konzumovadlo internetu do gauče a na cesty do báglu je to zase přestřelené.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Jako tablet je to na hovno, to jo. Ale jako notebook je to temer ve vsech ohledech lepsi nez vetsina ultrabooku. Pochopitelne se 128GB pameti.
Oproti treba macbooku air, ktery je tezsi a neni dotykovy, to neni rozhodne spatna cena, vlastne ani oproti vetsine ultrabooku ......

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Jako tablet je to na hovno a jako notebook je to taky na hovno. Jen o 2 tisíce víc stojí zenbook prime s matným full hd ips displejem, core i7, celý v broušeném hliníku s podsvícenou klávesnicí. Navíc si ho můžu bez ztráty záruky otevřít a přidat si paměť nebo vyměnit disk. Že to nemá patlací obrazovku je další velké plus. Takže MS přestřelil a to těžce!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"Že to nemá patlací obrazovku je další velké plus." ..... aha uz to chapu, proc jista skupina lidi nadava na W8, kdyz jsou to "jen" W7 s moznosti dotykoveho ovladani ......
Uz vim "myslenkove" pochody tehle skupiny ...... mysli si, ze dotykove ovladani je neco spatneho, ubrana hodnota nebo neco ..... ja se samozrejme jen smeji:)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Proč mi to u telefonu nevadí a notebooku ano, to je zřejmě nad tvoje chápání. Tak se klidně směj.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

prelozeno do cestiny: Vcera mi zadarmo nabizeli notebook s dotykovym displejem .... pravda, nikdy jsem ho nemusel pouzit, ale odmitl jsem ho z pricipu, protoze jsem zasadne proti tomu a v notebooku mi to proste vadi ..... a taky proto, ze jsem debil ....

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

tiez si myslim, ze s tou cenou to prehnali, ale riadne. a pride mi uplne zbytocne do toho davat i5 procesor. problem tohto zariadenia je ten, ze pri navrhovani zjavne celkom nevedeli, na co presne to ma sluzit. na bezne pouzivanie ako tabletu, tj prezeranie webu, citanie knih, to ma premrsteny vykon. na vykonne zariadenie, trebars graficke modelovanie, to zas nema graficku kartu.

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.