CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Microsoft uvádí Sway, novou formu online prezentací propojenou s Office

"WYSIWYG online "PowerPoint" - uf, strasidelnejsi spojeni tri slov uz jsem dlouho nevidel :). Vsechny tyto tri slova u tvorby prezentaci a prednasek nesnasim. Z meho pohledu je PowerPoint hnus fialovej, online je prekazka v praci a WYSIWYG tvroba prezentaci je prima cesta do pekel. At zije TeX/beamer :)

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Vtip je v tom, že pomocí VISIWYG technologií sestaví prezentaci každý blbec bez dlouhého učení. S vaším oblíbeným náčiním jste se to učil kolik let?

+1
+31
-1
Je komentář přínosný?

Ale tak samozrejme. Mel jsem pocit, ze jsem do sveho prispevku dal dostatek smajliku, a napsal dostatecne jasne ze to je jen muj nazor. Priste tam pridam 10x vic smajliku a spoustu tagu <nebertevazne></nebertevazne> a <mujsoukromynazor> </mujsoukromynazor> a podobne. Bude to uz stacit?

+1
-33
-1
Je komentář přínosný?

Jinak pokud uz debata na urovni, mikrosoft vyznam zkratky WYSIWYG v powerpointu nesplnuje ani nahodou - uz hodnekrat jsem na konferencich videl prezentace, kdy misto znaku byly ctverecky, protoze holt tenhle americky/brazilsky/japonsky pocitac nema danou kompletni znakovou sadu, pripadne chybel video plugin a podobne. Tu prezentaci sice udela kazdy blbec bez dlouheho uceni, jak pisete, ale bohuzel na druhe strane zemekoule ji obvykle neodprezentuje bez problemu.

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

A jak se lisi ten tvuj TEX bazmek od powerpointu, co se tyce absence fontu?

+1
-38
-1
Je komentář přínosný?

heh, bazmek. neporovnavam PP s beamerm, to je blbost. ale odpoved je, ze rozumna prezentace si nese fonty sebou. jak jinak dosahnes wysiwig? logicke, mily watsone, ze?

+1
-34
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.