CDR.cz - Vybráno z IT

Microsoft zanechal po sobě stopy o remasteru Bulletstormu [E3 2016]

Bulletstorm Wallpaper 1920 X 1080
Na letošní E3 konferenci Microsoftu se novinářům rozdávali materiály na USB flashkách. Netrvalo dlouho, než se některým podařilo objevit v nich ukryté tajemství. Patrně se dočkáme remasterovaného Bulletstormu.

Cdre 3

Bulletstorm není až tak stará hra, a tak by se mohli mnozí podivovat nad tím, proč zrovna by si takový titul zasloužil remaster. Bohužel žijeme v době, kdy se remasterují i rok staré tituly, a to zejména kvůli nástupu nové generace konzolí, která není schopná přečíst disky z předešlých konzolí. Vývojáři tedy často tohoto neduhu nahrazují znovuvydáním poměrně nových her.

Bulletstorm 1Bulletstorm 2Bulletstorm 3

Na konferenci Microsoftu dostali vývojáři PR materiály na USB flashkách. Někteří měli už tu odvahu do nich nahlédnout, načež zjistili, že se v nich ukrývá něco neohlášeného. Zařízení obsahovalo celou složku screenshotů, které si znalejší automaticky přiřadili ke hře Bulletstorm z roku 2011.

Bulletstorm je zběsilou střílečkou, ve které hraje první housle především scénář a hlášky. Ačkoliv se nejedná o úžasný příběh, neustálé komentování všech možných i nemožných situací hlavní hrdinou je to, co posouvá hru do vysokých hodnocení. K tomu si lze připočíst i brutální soubojový systém, který se nezastavuje jen u pouhého střílení, ale zahrnuje i slušné útočné kombinace, často zahrnující kopance.

Bulletstorm 4

Přestože hra skončila náznakem o druhém dílu, respektive byla uzavřena cliffhangerem, doposud jsme pokračování nedočkali. Je možné, že Microsoft začne uvažovat o sequelu právě po vydání remasterovaného dílu, který by tak nově vyšel na Playstation 4, Xbox One a snad i PC.

Nic není ovšem vytesáno zatím do kamene, ani se nejednalo o žádné oficiální oznámení, a tak má Microsoft stále otevřená vrátka titul zaříznout bez jediného slůvka. Vzhledem k návalu zpráv, které nyní o remasteru informují, se snad vývojáři či vydavatelé k titulu co nejdříve vyjádří. Prozatím máme k dispozici pouze zmíněné screenshoty. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Diskuse ke článku Microsoft zanechal po sobě stopy o remasteru Bulletstormu [E3 2016]

Žádné komentáře.