CDR.cz - Vybráno z IT

Might & Magic Heroes VII poslechlo hráče. Nový patch mění grafiku (nejen)

Heroes Vii Patch Uvodni
Vydání posledních Heroes VII se neobešlo bez kontroverze. Nový patch tyto problémy adresuje a pokouší se je napravit.

Pokud jste hráli sedmý díl tahové strategie Heroes, možná jste se podivovali nad grafickým vzezřením. Tento aspekt hry získal velkou pozornost ze strany celé komunity. Názory hráčů byly tak hlasité, že kolega David Ježek ze sousedního Diitu sepsal samostatné téma ve formě blogu (odkaz). V naši recenzi jsme na grafickou stránku také poukázali, ale zvážili jsme její pro i proti. Jak si hra vizuálně stojí, se můžete ostatně přesvědčit sami i v našem CDR Play, kde jsme si hru zahráli naživo. 

Heroes Vii Patch 3

Nový patch do hry přinese několik žádaných změn. Jednou z nich je zmíněný grafický přebal, který pozmění estetiku map. Vše nabere trochu živějších barev, odlesků, saturace a kontrastu. Zda tato změna povede k větší či horší přehlednosti objektů, zůstává otázkou. K porovnání přidal Ubisoft několik side-by-side obrázků, které naleznete v tomto článku, případně v interaktivní formě na oficiálních stránkách.

Heroes Vii Patch 2

Další změny už jsou více technického rázu. Například doba načítání byla údajně zkrácena na polovinu, stejně tak si hra nyní užírá polovinu paměti, než v předešlém patchi. Do budoucna se prý můžeme těšit na lepší vybalancování hradů, vylepšený level editor a odstranění některých problémů v multiplayeru. Bohužel kýžená umělá inteligence zatím zůstává netknuta. 

Patch 1.4 je počínaje dneškem ke stažení. 

Diskuse ke článku Might & Magic Heroes VII poslechlo hráče. Nový patch mění grafiku (nejen)

Pondělí, 9 Listopad 2015 - 13:33 | Benjamin | Kdyby poslechli hráče, nechovají se jako banda...
Pondělí, 9 Listopad 2015 - 11:23 | Mali | LoL... Omlatit jim to o hlavu. To jsou hovada a...
Pátek, 6 Listopad 2015 - 17:49 | Lojza Suchánek | to je kazdou chvili nejakej patch :-) Vcera 3GB,...

Zobrazit diskusi