CDR.cz - Vybráno z IT

Mobilní kryt pro iPhone 7 nabídne druhý display s elektronickým inkoustem

Inkcase I 7
Za dobu existence smartphonů jsme si zvykli na nejrůznější typy krytů, Oaxis Inkcase se však od ostatních drobet liší. Vybaví totiž iPhone 7 druhým zadním displejem s elektronickým inkoustem.

Značka InkCase není pro fanoušky Applu novinkou. Oblíbenost si získala už v minulosti, kdy bylo možné se s jejími obaly setkat v nabídce pro iPhone 6/6s. V reakci na nedávné odhalení nové generace iPhonů oznamuje i Oaxis svůj návrat v podobě InkCase i7. 

Novinka své využití vystihuje už názvem. Cílí výhradně na majitele iPhone i7, kterým nabídne druhý display s elektronickým inkoustem. InkCase i7 funguje na principu magnetické indukce a s telefonem se spáruje pomocí Bluetooth technologie.

I 7 BeachI 7 Deskwatch

Obal neslouží však jako plnohodnotná alternativa originálního displeje - jedná se spíš o monochromatickou náhradu, která kromě jiného ušetří i procenta baterie. 

Displej krytu InkCase i7 má úhlopříčku 4,3 palce a je odolný vůči poškrábání. Společnost Oaxis slibuje uživatelům lepší zobrazení, než u čtečky Kindle. Oproti předchozí generaci je InkCase i7 dvakrát tenčí a třikrát lehčí a nabíjí se za dobu o polovinu kratší. Na InkCase je možné též přijímat notifikace a integrovat s platformou Health od Applu. 

Součástí krytu je také funkce "Read It Now", díky které lze automaticky archivovat stažené články či elektronické knihy pro offline přístup. Vzhledem ke své robustnosti slouží zároveň i jako ochrana přístroje. Díky speciální technologii skvěle pohlcuje nárazy. 

I 7 Protection

Pro chvíle, kdy zadní displej nepoužíváte, si můžete nastavit spořič obrazovky - například v podobě analogových hodin. Můžete pro něj ale použít i své vlastní fotografie. 

Objednávky lze provádět už od 5. ledna, za akční cenu 100 dolarů. Poté se jeho cena vyšplhá na nadále běžných 130 dolarů.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Mobilní kryt pro iPhone 7 nabídne druhý display s elektronickým inkoustem

Středa, 18 Leden 2017 - 12:10 | SilentCry | 1) plánuje se i desktopový kryt pro iphone 7? 2)...

Zobrazit diskusi